Spring naar hoofd-inhoud

Axel, appartementen Zuivelstraat

Realisatie van negen appartementen in het voormalig kantoor van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen (toen nog RZVW) voor cliënten van stichting 't Huus. Naast de appartementen realiseerden we ook een nieuwe kantoorruimte en een werkplaats voor houtbewerking. De oplevering vond plaats in 2020.

Lees verder >>


Axel, Gezondheidscentrum

Realisatie van een gezondheidscentrum aan de De Ruyterstraat in Axel. In december 2016 vond de oplevering plaats. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen was bij dit project betrokken als ontwikkelaar en nu als mede-eigenaar en verhuurder. 

Lees verder >>


Breskens, T.F. Blankenstraat

Realisatie van zes energieneutrale levensloopbestendige huurwoningen. Opgeleverd in 2017.

Lees verder >>


Clinge, Vermeerplein

Op de locatie aan het Vermeerplein in Clinge hebben wij vier verouderde huurwoningen gesloopt. Hiervoor in de plaats zijn in 2020 vier energiezuinige huurwoningen terug gekomen. De huurwoningen vormen één blok van vier woningen en worden gekenmerkt door een eenlaagse vorm met kap.
Lees verder>>


Clinge, Sterredreef

Op het terrein van Tragel in Clinge plaatsten wij half april 2021 een tiny house op initiatief van de gemeente Hulst, Tragel, Emergis en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. 

Lees verder >>


Groede, Jhr. de Brauwstraat

Op de locatie aan de Jhr. de Brauwstraat in Groede zijn in 2019 tien verouderde huurwoningen gesloopt. Hiervoor in de plaats kwamen in 2020 zes energiezuinigie huurwoningen terug. De huurwoningen vormen één blok van zes woningen en worden gekenmerkt door een eenlaagse vorm met kap. De nieuwe woningen zijn ruim van opzet. Lees verder>>


Kloosterzande, Antonius

Realisatie van 34 intramurale en 18 extramurale appartementen. Oplevering 2018.

Meer lezen >>


Lamswaarde, Dreef

Aan de Dreef in Lamswaarde ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Hulst een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. De multifunctionele woningen leverden wij op in het derde kwartaal van 2022.

Lees verder >>


Nieuw Namen, Nobelplein

Op de locatie aan het Nobelplein in Nieuw Namen zijn in 2019 twaalf verouderde huurwoningen gesloopt. Met aannemer H4A bouw uit Goes ontwikkelden wij een plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinigie huurwoningen. Deze zijn opgeleverd in 2020. De huurwoningen vormen één blok van vier woningen en worden gekenmerkt door een eenlaagse vorm. De nieuwe woningen zijn ruim van opzet en alle vertrekken van deze woningen zijn gelegen op de begane grondvloer. Lees verder>>


Oostburg, Finlandwijk

Realisatie van achttien energiezuinige prefab huurwoningen. De oplevering van de woningen vond plaats in oktober 2016.

Lees verder >>


Sas van Gent, Bolwerk

Op 23 september 2015 is het appartementengebouw Bolwerk bouwkundig opgeleverd. In november 2015 betrokken de bewoners hun appartementen.

Lees verder >>


Sint Jansteen, Henri Dunantstraat

Op de locatie aan de Henri Dunantstraat in Sint Jansteen zijn in 2019 twaalf verouderde huurwoningen gesloopt. Hiervoor in de plaats bouwden we in 2020 negen energiezuinigie huurwoningen terug. De huurwoningen zijn onderverdeeld in drie blokken met elk drie woningen en worden gekenmerkt door een eenlaagse vorm. De nieuwe woningen zijn ruim van opzet en alle vertrekken van deze woningen zijn gelegen op de begane grondvloer. Lees verder>>


Sint Jansteen, zorggeschikte appartementen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen realiseerde samen met ZorgSaam, Tragel en de gemeente Hulst zorggeschikte appartementen in Sint Jansteen. Het complex is opgeleverd in 2019.

Lees verder >>


Terhole, Hoofstraat

Aan de Hoofstraat in Terhole ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Hulst een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. De multifunctionele woningen leverden wij op in het derde kwartaal van 2022.

Lees verder >>


Terneuzen, Argusvlinder Othene

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen bouwde achttien nieuwe woningen aan de Argusvlinder in Othene. Het zijn duurzame tweelaagse woningen voor de doelgroep starters en herstarters. De woningen zijn in mei 2021 opgeleverd.  

Lees verder >>


Terneuzen, Jeugdhuis

In Othene Zuid in Terneuzen realiseren wij in samenwerking met AM Zeeland, de gemeente Terneuzen en Zeeuwse Gronden een jeugdhuis. Een thuis voor bijvoorbeeld kwetsbare jongeren die vastlopen in hun thuissituatie en psychische hulp nodig hebben.

Lees meer >>


Vogelwaarde, Hoeve La Salette

De tiny houses op het terrein van Hoeve La Salette in Vogelwaarde is een initiatief van de gemeente Hulst, het Leger des Heils en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. De bouw van de vijf kleine huisjes is een proefproject. De Vlaandergroep ontwikkelde het ontwerp en bouwt ook de tiny houses. De infrastructuur wordt gerealiseerd door H4A.

Lees verder >>


Waterlandkerkje, Stuerboutstraat

Aan de Steurboutstraat in Waterlandkerkje ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Sluis een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. De multifunctionele woningen leverden wij op in het derde kwartaal van 2022.

Lees verder >>


Westdorpe, herstructurering Lindenlaan

In augustus 2019 namen de nieuwe bewoners hun intrek in de nieuwe woningen aan de Lindenlaan in Westdorpe. 

Lees verder >>


Zuiddorpe, Ter Hagenstraat

Aan de Ter Hagenstraat in Zuiddorpe ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Terneuzen een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. De multifunctionele woningen leverden wij op in het derde kwartaal van 2022.

Lees verder >>