Spring naar hoofd-inhoud

Digitaal huurderspanel: denk met ons mee!

Wilt u meedenken met Woongoed Zeeuws-Vlaanderen? Dat kan door deel te nemen aan het digitale huurderspanel!

Waarom deelnemen aan het huurderspanel?
Als lid van dit panel kunt u uw mening geven over onderwerpen die voor u belangrijk zijn en die gaan over onder andere onze dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan de website, de huurdersnieuwsbrief, idee├źn om de buurt te verbeteren of tips voor nieuwe producten of diensten. Het is een laagdrempelige manier om direct te horen wat u van een onderwerp vindt. Uw mening helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Hoe werkt het huurderspanel?
U ontvangt jaarlijks gemiddeld twee tot drie keer een e-mail waarin we u uitnodigen om vragen te beantwoorden. Meedoen is makkelijk: achter uw computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. Het beantwoorden van de vragen duurt een paar minuten. U kunt zich op elk moment makkelijk in- of uitschrijven als huurderspanellid. 

Wanneer kunt u deelnemen aan ons huurderspanel?
U kunt deelnemen aan het digitale huurderspanel als u:

  • huurder bent van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen;
  • 18 jaar of ouder bent;
  • toegang heeft tot internet;
  • over een e-mailadres beschikt.

Wanneer gaat het huurderspanel van start?
De komende periode verzamelen we zoveel mogelijk e-mailadressen van huurders. Bij voldoende aanmeldingen hopen we in het eerste kwartaal van 2024 te kunnen starten. U ontvangt hierover bericht. Het jaar 2024 gebruiken we als proefperiode om te kijken of deze digitale vorm van huurdersbetrokkenheid naar tevredenheid werkt. 

Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden door dit formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het huurderspanel.