Spring naar hoofd-inhoud

Axel, Buitenweg

Het project 'Buitenweg' ligt aan de noordoostzijde van Axel en grenst aan de Buitenweg. Op een oppervlakte van ongeveer 5 hectare worden een nieuwe woonwijk gerealiseerd, in verschillende fasen.

Lees verder >>


Breskens, herstructurering Noordwesthoek

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen gaat de woningen, omsloten door de Sportlaan, Langeweg, Karel Doormanlaan en Prins Bernhardlaan, op termijn herstructureren. Het plangebied is gelegen in de Noordwesthoek van Breskens. 

Lees verder >>


Clinge, Rembrandtstraat

In januari 2023 startten we met de bouw van de acht HAT woningen aan de Rembrandtstraat. HAT woningen zijn woningen voor één- of tweepersoons huishoudens. Eerder zijn hier eveneens acht woningen gesloopt die niet meer voldeden aan de eisen van deze tijd. Simons Bouwgroep ontwikkelde en bouwt de woningen.

Lees verder >>


IJzendijke, Walplein

In januari 2023 startten we met de bouw van de tien seniorenwoningen aan het Walplein. Eerder zijn hier zestien huurwoningen gesloopt. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van tien nieuwe duurzame seniorenwoningen.

Lees verder>>


Koewacht, Wouterij

In samenwerking met AM Wonen realiseren wij aan de Wouterij in Koewacht elf starterswoningen en achttien multifunctionele woningen. Eerder sloopten we hier twaalf woningen. Bijzonder is dat we hier meer woningen terugbouwen dan  dat er stonden en er ook veel aandacht voor groen is in het plan. 

Meer lezen>> 

Oostburg, Prins Mauritsstraat

Begin september 2023 startte H4A met de bouw van de nieuwe woningen aan de Prins Mauritsstraat in Oostburg. Op deze locatie komen vijf multifunctionele woningen. Naar verwachting leveren we de woningen in het eerste kwartaal van 2024 op.

Lees verder >>


Philippine, Ankerhof

Op initiatief van Buurtzorg, Gemeente Terneuzen, dorpsraad Philippine en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen bouwen we dertien seniorendwarswoningen aan het Ankerhof. Aannemersbedrijf van der Poel ontwikkelt en bouwt de woningen. Het project wordt een woonvorm volgens het concept ‘Buurtwonen’ van Buurtzorg. Naar verwachting starten we in juli met de bouw van de eerste drie zorggeschikte woningen. In februari 2024 volgen de overige tien. 

Lees verder >>


Sas van Gent, herstructurering Witte Wijk

Dit project richt zich op de sloop van 57 woningen in de Marijke-, Irene-, Friso-, Juliana- en Mauritsstraat en Poeldijk nummer 13 tot en met 18. Het aantal nieuw te bouwen woningen is afhankelijk van het aantal nieuw te bouwen woningen op de winkellocaties. De sloop start gefaseerd over drie jaar. Lees verder>>Sint Jansteen, Geslechtendijk

In januari 2023 startten we met de bouw van de negen seniorenwoningen aan de Geslechtendijk. Hier hebben we eerder een appartementencomplex gesloopt. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van de negen duurzame gelijkvloerse seniorenwoningen.

Lees verder>>


Terneuzen, Vogellaan

In samenwerking met AM wonen realiseren wij aan de Vogellaan in Terneuzen 24 duurzame multifunctionele huurwoningen. Na een onderzoek bleek dat er een grote vraag is naar huurwoningen in de duurdere huursector. Deze woningen zijn dan ook geschikt voor huurders met een iets hoger inkomen. Omdat de woningen ruimer opgezet zijn, vallen de huurprijzen boven de huurtoeslaggrens en ontvangen bewoners hier geen huurtoeslag.

Meer lezen>>


Zuidzande, Kamerikstraat

In januari 2023 startten we met de bouw van de vier HAT woningen aan de Kamerikstraat. Hier sloopten we eerder vier huurwoningen. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van de vier nieuwe HAT woningen. HAT woningen zijn woningen voor één- of tweepersoons huishoudens.

Lees verder>>