Spring naar hoofd-inhoud

Axel, Buitenweg

Het project 'Buitenweg' ligt aan de noordoostzijde van Axel en grenst aan de Buitenweg. Op een oppervlakte van ongeveer 5 hectare worden een nieuwe woonwijk gerealiseerd, in verschillende fasen.

Lees verder >>


Axel, herstructurering Oranjebuurt

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen sloopt in vier fasen woningen in de Oranjebuurt van Axel. Het gaat om woningen in de Beatrixstraat, Wilhelminastraat, Margrietstraat, Marijkestraat en de Pironstraat. Het project richt zich op de sloop van 52 verouderde woningen, die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. Hiervoor komen 44 levensloopbestendige energiezuinige woningen terug.

Lees verder >>


Breskens, herstructurering Noordwesthoek

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen gaat de woningen, omsloten door de Sportlaan, Langeweg, Karel Doormanlaan en Prins Bernhardlaan, op termijn herstructureren. Het plangebied is gelegen in de Noordwesthoek van Breskens. 

Lees verder >>


Breskens, Roode Polder

Het project 'Roode Polder' ligt aan de zuidwestzijde van de kern Breskens tussen de Oude Rijksweg en de N58 en is ongeveer vier hectare groot. De realisatie van het openbaar gebied en de uitgifte van de gronden is in handen van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

Lees verder >>


Clinge, Rembrandtstraat

In januari 2023 startten we met de bouw van de acht HAT woningen aan de Rembrandtstraat. HAT woningen zijn woningen voor één- of tweepersoons huishoudens. Eerder zijn hier eveneens acht woningen gesloopt die niet meer voldeden aan de eisen van deze tijd. Simons Bouwgroep ontwikkelde en bouwt de woningen.

Lees verder >>


Walplein IJzendijke

In januari 2023 startten we met de bouw van de tien seniorenwoningen aan het Walplein. Eerder zijn hier zestien huurwoningen gesloopt. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van tien nieuwe duurzame seniorenwoningen.

Lees verder>>


Nieuw Namen, Nobelplein

In januari 2023 startten we met de bouw van de vier woningen aan het Nobelplein. Eerder zijn hier vier huurwoningen gesloopt. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen een plan voor de bouw van de vier duurzame multifunctionele woningen.

Lees verder >>


Ankerhof,Philippine

Op initiatief van Buurtzorg, Gemeente Terneuzen, dorpsraad Philippine en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen bouwen we dertien seniorendwarswoningen aan het Ankerhof. Aannemersbedrijf van der Poel ontwikkelt en bouwt de woningen. Het project wordt een woonvorm volgens het concept ‘Buurtwonen’ van Buurtzorg. Naar verwachting starten we in juli met de bouw van de eerste drie zorggeschikte woningen. In februari 2024 volgen de overige tien. 

Lees verder >>


Sas van Gent, herstructurering Witte Wijk

Dit project richt zich op de sloop van 57 woningen in de Marijke-, Irene-, Friso-, Juliana- en Mauritsstraat en Poeldijk nummer 13 tot en met 18. Het aantal nieuw te bouwen woningen is afhankelijk van het aantal nieuw te bouwen woningen op de winkellocaties. De sloop start gefaseerd over drie jaar. Lees verder>>


Sas van Gent, Ravelijn

Naar verwachting starten we in mei 2023 met de bouw van de vier energiezuinige multifunctionele woningen in de Ravelijn. Aannemersbedrijf van der Poel ontwikkelt en bouwt de woningen.

Meer lezen >>


Sint Jansteen, Geslechtendijk

In januari 2023 startten we met de bouw van de negen seniorenwoningen aan de Geslechtendijk. Hier hebben we eerder een appartementencomplex gesloopt. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van de negen duurzame gelijkvloerse seniorenwoningen.

Lees verder>>


Terneuzen, Skaeve Huse

Onlangs is gestart met de bouw van vijf kleine woningen. De woningen zijn geschikt voor mensen die niet kunnen wonen in een gewone wijk en ook niet terecht kunnen bij de daklozenopvang vanwege bijvoorbeeld overlast. Dit project is een initiatief van het Leger des Heils, gemeente Terneuzen, Clavis en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

Lees verder>>

 

 


Zuidzande, Kamerikstraat

In januari 2023 startten we met de bouw van de vier HAT woningen aan de Kamerikstraat. Hier sloopten we eerder vier huurwoningen. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van de vier nieuwe HAT woningen. HAT woningen zijn woningen voor één- of tweepersoons huishoudens.

Lees verder>>