Spring naar hoofd-inhoud

Axel, Buitenweg

Het project 'Buitenweg' ligt aan de noordoostzijde van Axel en grenst aan de Buitenweg. Op een oppervlakte van ongeveer 5 hectare worden een nieuwe woonwijk gerealiseerd, in verschillende fasen.

Lees verder >>


Axel, herstructurering Oranjebuurt

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen sloopt in vier fasen woningen in de Oranjebuurt van Axel. Het gaat om woningen in de Beatrixstraat, Wilhelminastraat, Margrietstraat, Marijkestraat en de Pironstraat. Het project richt zich op de sloop van 52 verouderde woningen, die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. Hiervoor komen 44 levensloopbestendige energiezuinige woningen terug.

Lees verder >>


Breskens, herstructurering Noordwesthoek

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen gaat de woningen, omsloten door de Sportlaan, Langeweg, Karel Doormanlaan en Prins Bernhardlaan, op termijn herstructureren. Het plangebied is gelegen in de Noordwesthoek van Breskens. 

Lees verder >>


Breskens, Roode Polder

Het project 'Roode Polder' ligt aan de zuidwestzijde van de kern Breskens tussen de Oude Rijksweg en de N58 en is ongeveer vier hectare groot. De realisatie van het openbaar gebied en de uitgifte van de gronden is in handen van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

Lees verder >>


Lamswaarde, Dreef

Aan de Dreef in Lamswaarde ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Hulst een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. 

Lees verder >>


Sas van Gent, herstructurering Witte Wijk

Dit project richt zich op de sloop van 57 woningen in de Marijke-, Irene-, Friso-, Juliana- en Mauritsstraat en Poeldijk nummer 13 tot en met 18. Het aantal nieuw te bouwen woningen is afhankelijk van het aantal nieuw te bouwen woningen op de winkellocaties. De sloop start gefaseerd over drie jaar. Lees verder>>


Terhole, Hoofstraat

Aan de Hoofstraat in Terhole ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Hulst een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. 

Lees verder >>


Terneuzen, Jeugdhuis

In Othene Zuid in Terneuzen realiseren wij in samenwerking met AM Zeeland, de gemeente Terneuzen en Zeeuwse Gronden een jeugdhuis. Een thuis voor bijvoorbeeld kwetsbare jongeren die vastlopen in hun thuissituatie en psychische hulp nodig hebben.

Lees meer >>


Waterlandkerkje, Stuerboutstraat

Aan de Steurboutstraat in Waterlandkerkje ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Sluis een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. 

Lees verder >>


Zuiddorpe, Ter Hagenstraat

Aan de Ter Hagenstraat in Zuiddorpe ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de gemeente Terneuzen een nieuw plan. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. 

Lees verder >>