Spring naar hoofd-inhoud

Axel, Buitenweg

Het project 'Buitenweg' ligt aan de noordoostzijde van Axel en grenst aan de Buitenweg. Op een oppervlakte van ongeveer 5 hectare worden een nieuwe woonwijk gerealiseerd, in verschillende fasen.

Lees verder >>


Breskens, herstructurering Noordwesthoek

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen gaat de woningen, omsloten door de Sportlaan, Langeweg, Karel Doormanlaan en Prins Bernhardlaan, op termijn herstructureren. Het plangebied is gelegen in de Noordwesthoek van Breskens. 

Lees verder >>


Clinge, Rembrandtstraat

In januari 2023 startten we met de bouw van de acht HAT woningen aan de Rembrandtstraat. HAT woningen zijn woningen voor één- of tweepersoons huishoudens. Eerder zijn hier eveneens acht woningen gesloopt die niet meer voldeden aan de eisen van deze tijd. Simons Bouwgroep ontwikkelde en bouwt de woningen.

Lees verder >>


Hoek, Beatrixstraat

In samenwerking met Van der Poel bouwen we aan de Beatrixstraat in Hoek twaalf HAT woningen. HAT-woningen zijn woningen voor één- of tweepersoonshuishoudens. De sloop en nieuwbouw gebeurt in twee fases. De nieuwbouw van de eerste vijf woningen start in mei 2024. We verwachten deze woningen op te leveren in oktober 2024. In het eerste kwartaal van 2025 hopen we te starten met de bouw van de overige zeven woningen.

Lees meer >>

IJzendijke, Walplein

In januari 2023 startten we met de bouw van de tien seniorenwoningen aan het Walplein. Eerder zijn hier zestien huurwoningen gesloopt. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van tien nieuwe duurzame seniorenwoningen.

Lees verder>>


Kloosterzande, Hof te Zandeplein

In samenwerking met Bouwbedrijf van Kerckhoven bouwen we aan het Hof te Zandeplein in Kloosterzande 22 multifunctionele woningen. De 22 woningen worden in vijf blokken gebouwd. Drie van drie, één van zes en één van zeven woningen. In februari 2024 zijn we gestart met de bouw.

Lees verder >>


Oostburg, Burghtkwartier

In afstemming met de gemeente Sluis en in samenwerking met Tragel en aannemer Van der Poel ontwikkelde Woongoed Zeeuws-Vlaanderen de nieuwbouw bij het Burghtkwartier. Dit plan bestaat uit een gebouw met zestien appartementen, twaalf studio’s verdeeld over twee groepswoningen en een dagbesteding voor cliënten van Tragel. 

Lees verder>>

Philippine, Ankerhof

Op initiatief van Buurtzorg, Gemeente Terneuzen, dorpsraad Philippine en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen bouwen we dertien seniorendwarswoningen aan het Ankerhof. Aannemersbedrijf van der Poel ontwikkelt en bouwt de woningen. Het project wordt een woonvorm volgens het concept ‘Buurtwonen’ van Buurtzorg. Naar verwachting starten we in juli met de bouw van de eerste drie zorggeschikte woningen. In februari 2024 volgen de overige tien. 

Lees verder >>


Sas van Gent, herstructurering Witte Wijk

Dit project richt zich op de sloop van 57 woningen in de Marijke-, Irene-, Friso-, Juliana- en Mauritsstraat en Poeldijk nummer 13 tot en met 18. Het aantal nieuw te bouwen woningen is afhankelijk van het aantal nieuw te bouwen woningen op de winkellocaties. De sloop start gefaseerd over drie jaar. Lees verder>>


Sint Jansteen, Geslechtendijk

In januari 2023 startten we met de bouw van de negen seniorenwoningen aan de Geslechtendijk. Hier hebben we eerder een appartementencomplex gesloopt. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van de negen duurzame gelijkvloerse seniorenwoningen.

Lees verder>>

Sint Jansteen, Henri Dunantstraat

In samenwerking met aannemingsbedrijf Van der Poel bouwen we aan de Henri Dunantstraat in Sint Jansteen zes multifunctionele woningen. We verwachten in april te starten met de bouw en in oktober 2024 op te leveren.

Lees verder >>


Terneuzen, Vogellaan

In samenwerking met AM wonen realiseren wij aan de Vogellaan in Terneuzen 24 duurzame multifunctionele huurwoningen. Na een onderzoek bleek dat er een grote vraag is naar huurwoningen in de duurdere huursector. Deze woningen zijn dan ook geschikt voor huurders met een iets hoger inkomen. Omdat de woningen ruimer opgezet zijn, vallen de huurprijzen boven de huurtoeslaggrens en ontvangen bewoners hier geen huurtoeslag.

Meer lezen>>