Spring naar hoofd-inhoud

Werken bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is een woningcorporatie in Zeeland waar gewoon goed wonen centraal staat. Daaronder verstaan wij: wonen in een betaalbaar en duurzaam huurhuis dat bij je past en dat staat in een leefbare buurt. Dit zien wij als 'bouwstenen' voor een fijn thuis. Met bijna 6.000 sociale huurwoningen verspreid over veertig Zeeuws-Vlaamse plaatsen, bieden wij zo'n thuis aan diegenen met een lager inkomen. Als een slagvaardige woningcorporatie vullen we onze maatschappelijke rol verantwoord in en tonen lef in het omgaan met de uitdagingen die zich in onze omgeving voordoen. Vertrouwen en samenwerken staan hierbij centraal. Dit doen wij samen met onze huurders, hun vertegenwoordigers en onze belanghouders.

Ons doel
Woongoed Zeeuws-Vlaanderen wil ervoor zorgen dat huurders in onze woningen plezierig kunnen wonen in een prettige en veilige woonomgeving die aansluit bij de individuele woonwensen.

Organisatie
Wij hebben zo’n zestig medewerkers in dienst. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen. Daarnaast hebben we twee publieksbalies in Axel en Oostburg en een werkplaats in Axel.

Vaardigheden
Wij willen een slagvaardige organisatie zijn. Om die reden vinden wij de volgende kernwaarden belangrijk. Je moet kunnen samenwerken, lef tonen en verantwoord te werk gaan. Daarnaast is vertrouwen cruciaal. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers werken volgens deze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers letten we er dan ook op dat zij deze vaardigheden bezitten. 

CAO
Via deelname aan de CAO voor woningcorporaties en het Pensioenfonds (SPW) voor woningcorporaties kan Woongoed Zeeuws-Vlaanderen haar medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en goede pensioenvoorzieningen bieden. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen heeft een 36-urige werkweek. Wil je meer weten over deze CAO, kijk dan op de website van Aedes