Spring naar hoofd-inhoud

Werken bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen bezit woningen in veertig kernen van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn een betrouwbare en klantgerichte woningcorporatie die samenwerken en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven naar kwalitatief goede huisvesting voor diegenen die daarin niet zelf kunnen voorzien. Dit doen wij samen met onze huurders, hun vertegenwoordigers en onze belanghouders.

Ons doel
Woongoed Zeeuws-Vlaanderen wil ervoor zorgen dat huurders in onze woningen plezierig kunnen wonen in een prettige en veilige woonomgeving die aansluit bij de individuele woonwensen.

Organisatie
Wij hebben zo’n zeventig medewerkers in dienst. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen. Daarnaast hebben we twee publieksbalies in Axel en Oostburg en een werkplaats tevens in Axel.

Vaardigheden
Wij willen een slagvaardige organisatie zijn. Om die reden vinden wij de volgende kernwaarden belangrijk. Je moet kunnen samenwerken, lef tonen en verantwoord te werk gaan. Daarnaast is vertrouwen cruciaal. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers werken volgens deze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers letten we er dan ook op dat zij deze vaardigheden bezitten. 

CAO
Via deelname aan de CAO voor woningcorporaties en het Pensioenfonds (SPW) voor woningcorporaties kan Woongoed Zeeuws-Vlaanderen haar medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en goede pensioenvoorzieningen bieden. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen heeft een 36-urige werkweek. Wil je meer weten over deze CAO, kijk dan op de website van Aedes