Spring naar hoofd-inhoud

Koewacht, Wouterij

In samenwerking met AM Wonen realiseren wij aan de Wouterij in Koewacht elf starterswoningen en achttien multifunctionele woningen. Eerder sloopten we hier twaalf woningen. Bijzonder is dat we hier meer woningen terugbouwen dan  dat er stonden en er ook veel aandacht voor groen is in het plan. 

Meer lezen>> 


Sas van Gent, Sasse Poort

De Nijs Soffers uit Hoogerheide ontwikkelt op de supermarkt-locaties van AH en Lidl in Sas van Gent huurwoningen, koopwoningen en appartementen. De huurwoningen komen uiteindellijk in het bezit van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. De huurwoningen zijn duurzame multifunctionele woningen. Aan de Tramstraat bouwen we er dertien en aan de Wilhelminastraat zeven.

Lees verder >>Terneuzen, Vogellaan

In samenwerking met AM wonen realiseren wij aan de Vogellaan in Terneuzen 24 duurzame huurwoningen. Na een onderzoek bleek dat er een grote vraag is naar huurwoningen in de duurdere huursector. Deze woningen zijn dan ook geschikt voor huurders met een iets hoger inkomen.

Meer lezen>>


Zaamslag, Wilhelminastraat

In samenwerking met Van Kerckhoven Bouw realiseren wij aan de Wilhelminastraat in Zaamslag negen duurzame multifunctionele woningen. Op dit moment worden de tien bestaande verouderde woningen gesloopt. Dit verwachten we half maart af te ronden. De bouw zal dan starten in het tweede kwartaal van dit jaar. 

Lees meer>>