Spring naar hoofd-inhoud

Zaamslag, Wilhelminastraat

In samenwerking met Van Kerckhoven Bouw realiseren wij aan de Wilhelminastraat in Zaamslag negen duurzame multifunctionele woningen. Op dit moment worden de tien bestaande verouderde woningen gesloopt. Dit verwachten we half maart af te ronden. De bouw zal dan starten in het derde kwartaal van dit jaar. We verwachten de woningen in het tweede kwartaal van 2025 op te leveren.

Indeling
De woningen zijn geschikt voor maximaal drie personen en worden met grote elementen in elkaar gezet. De woning bestaat uit twee verdiepingen. Beneden bevindt zich de hal, woonkamer, toilet, badkamer, keuken en één slaapkamer. Op de bovenverdieping ligt één slaapkamer, een technische ruimte en een kleine badkamer met toilet.

Energiezuinig
De woningen bouwen we volgens de BENG norm (bijna energie neutraal). Ze beschikken over zonnepanelen, zijn goed geïsoleerd, luchtdicht gebouwd en worden verwarmd door vloerverwarming aangestuurd door een lucht-warmtepomp. De woningen voldoen aan de laatst gestelde eisen van het bouwbesluit en zijn gasloos.

Wijzigingen onder voorbehoud.