Spring naar hoofd-inhoud

Aanbod huurwoningen

Hoe reageer ik op een woning: de spelregels
Als eerste schrijft u zich in voor een huurwoning in één van onze kernen in Zeeuws-Vlaanderen. Als de inschrijving voor ons in orde is, kunt u reageren op ons aanbod van beschikbare huurwoningen. Het woningaanbod vindt u terug via MijnWoongoed. Klik hier op 'Ons aanbod'. Om direct op uw inschrijving in te loggen, klikt u op 'Mijn gegevens'. Inloggegevens hiervoor heeft u tijdens de inschrijving zelf aangemaakt. U kunt een profiel maken met een voorkeur voor type woning en woonplaats. Komt er een passende woning vrij dan ontvangt u een tipbericht in uw mailbox. Vervolgens kunt u uw interesse in deze woning kenbaar maken door te reageren. Nadat de termijn verlopen is, volgt door ons de definitieve toewijzing. Hierbij houden wij rekening met de inschrijftijd en passendheid van de woning.

Welk aanbod staat op de site?
Op de site vindt u de woningen die beschikbaar komen. Het woningaanbod is voor iedereen zichtbaar en kunt u vinden via MijnWoongoed onder 'Aanbod'. Hiervoor hoeft u nog niet in te loggen.

Welke informatie vind ik per woning?
Per woning vindt u informatie over de huurprijs, het energielabel, een plattegrond, foto's van de woning en per wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur.

Hoe kan ik reageren?
Ziet u een voor u geschikte woning, dan kunt u direct reageren via de website.

  • U selecteert de woning.
  • U logt in om te reageren.
  • U plaatst uw reactie. Per woning staat vermeld tot welke datum u kunt reageren.
  • Na sluiting van de advertentie nemen wij contact op met de kandidaat-huurder.

Hoe weet ik of ik de woning mag huren?
Voor het toewijzen is de inschrijftijd bepalend. We toetsen of uw inkomen en gezinsgrootte en de eventuele toewijsvoorwaarden passend zijn voor de aangeboden woning. Ook controleren wij of u alle benodigde documenten heeft ingeleverd. Bent u de eerste kandidaat, dan maken wij met u een afspraak voor bezichtiging van de woning.

Als u niet de eerste kandidaat bent, dan ziet u in MijnWoongoed op welke plaats u staat op de wachtlijst.