Spring naar hoofd-inhoud

Terneuzen, Vogellaan

In samenwerking met AM wonen realiseren wij aan de Vogellaan in Terneuzen 24 duurzame huurwoningen. Na een onderzoek bleek dat er een grote vraag is naar huurwoningen in de duurdere huursector. Deze woningen zijn dan ook geschikt voor huurders met een iets hoger inkomen. De woningen zijn ruim opgezet.

Naar verwachting starten we met bouwen in het derde kwartaal 2024 en leveren we de woningen in het eerste kwartaal 2025 op. De woningen zijn Flow woningen, gebouwd met houten prefab onderdelen.

Indeling
De woningen bestaan uit twee verdiepingen en een zolder. Op de begane grond vindt u de hal met toilet en de woonkamer met een keuken. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer. 

Duurzaam
De woningen zijn energieneutraal waarbij veel aandacht uitgaat naar het installatieconcept, het extra goed isoleren van de buitenschil en luchtdicht bouwen. De woningen worden verwarmd door elektrische designradiatoren. Voor het warm water komt er een elektrische warmwaterboiler van 100 liter in combinatie met een douchepijp wtw (warmte-terugwin) in de woning. Voor energie komen er pv-panelen op de woningen. Tot slot wordt er een energiemodule geplaatst die bestaat uit een warmte-terugwin-ventilatie unit en een omvormer voor de PV-panelen. Er is geen gasaansluiting meer aanwezig.

Wijzigingen onder voorbehoud