Spring naar hoofd-inhoud

Zuiddorpe, Ter Hagenstraat

Op de locatie aan de Ter Hagenstraat 10 t/m 16 vier verouderde huurwoningen. Voor de locatie is in nauwe samenwerking met de gemeente Terneuzen een nieuw plan ontwikkeld. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. De Heijmans huismerk huurwoningen vormen één blok van vier multifunctionele woningen bestaande uit een eenlaagse vorm met een kap. Ze worden met grote elementen in elkaar gezet. De multifunctionele woningen leverden wij op in het derde kwartaal van 2022.

Energiezuinig
De woningen zijn energiezuinig uitgevoerd waarbij veel aandacht uitgaat naar het installatieconcept, het isoleren van de buitenschil en luchtdicht bouwen. De woningen worden bijvoorbeeld verwarmd door vloerverwarming die aangestuurd wordt door een warmtepomp. Er is geen gasaansluiting aanwezig in deze woningen.

Indeling
De woningen komt u binnen via een ruime hal waar de meterkast en het toilet zich bevinden. Vanuit de hal kunt u de woonkamer met open keuken, de binnenberging ,de badkamer en de trap naar de verdieping bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de slaapkamer.  Op de eerste verdiepingsvloer bevindt zich een overloop met toegang tot een tweede slaapkamer en een toiletruimte.

De artist impression geeft een zo goed mogelijk beeld van het bouwplan, maar is geen exacte weergave van het project.