Spring naar hoofd-inhoud

Zuidzande, Kamerikstraat

In mei 2024 leverden we de vier nieuwe HAT woningen aan de Kamerikstraat in Zuidzande op. Hier sloopten we eerder vier huurwoningen. Voor de vrijgekomen locatie ontwikkelden we samen met Simons Bouwgroep uit Terneuzen een plan voor de bouw van de vier HAT woningen. HAT woningen zijn woningen voor één- of tweepersoons huishoudens. 

Indeling woning
De woningen zijn gelijkvloers en ruim van opzet. U komt de woning binnen via een ruime hal waar zich de meterkast, de technische ruimte (bergruimte) en het toilet bevindt. Vanuit de hal loopt urechtstreeks de woonkamer met open keuken binnen. In de woonkamer is de toegang tot de slaapkamer vanwaar u ook de badkamer bereikt. De woningen hebben allemaal een individuele buitenberging.

Duurzaam
De woningen zijn energiezuinig waarbij veel aandacht uitgaat naar het installatieconcept, het isoleren van de buitenschil en luchtdicht bouwen. De woningen worden verwarmd door vloerverwarming. Een warmtepomp stuurt deze aan. De combi warmtepomp heeft een ingebouwde warmwaterboiler van 180 liter. Daarnaast installeren we een mechanisch ventilatie- en luchtbehandelingssysteem en voorzien we de woningen van zonnepanelen en kunststof kozijnen. Er is geen gasaansluiting meer aanwezig.

Zie voor meer informatie het bewonersboekje.