Spring naar hoofd-inhoud

Terhole, Hoofstraat

Op de locatie aan de Hoofstraat 34 t/m 42 in Terhole sloopten we in 2019 totaal vijf verouderde huurwoningen.Voor de locatie is in nauwe samenwerking met de gemeente Hulst een nieuw plan ontwikkeld. Aannemer Heijmans werkte het plan voor de nieuwbouw van vier energiezuinige huurwoningen uit. De Heijmans huismerk huurwoningen vormen één blok van vier multifunctionele woningen bestaande uit een eenlaagse vorm met een kap. Ze worden met grote elementen in elkaar gezet. De multifunctionele woningen leverden wij op in het derde kwartaal van 2022.

Energiezuinig
De woningen zijn energiezuinig uitgevoerd waarbij veel aandacht uitgaat naar het installatieconcept, het isoleren van de buitenschil en luchtdicht bouwen. De woningen worden bijvoorbeeld verwarmd door vloerverwarming die aangestuurd wordt door een warmtepomp. Er is geen gasaansluiting aanwezig in deze woningen. Wel is een elektrische radiator opgenomen in de badkamer voor extra comfort.

Indeling
De woningen komt u binnen via een ruime hal waar de meterkast en het toilet zich bevinden. Vanuit de hal kunt u de woonkamer met open keuken, de binnenberging, de hoofdslaapkamer en de badkamer bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de verdieping. Op de eerste verdiepingsvloer bevindt zich een overloop met toegang tot een tweede slaapkamer en een toiletruimte met wastafel.

De artist impression geeft een zo goed mogelijk beeld van het bouwplan, maar is geen exacte weergave van het project.

Stand van zaken

Juni 2022

De woningen aan de Hoofstraat zijn zo goed als gereed. In juli leveren we de woningen op waarna zo snel mogelijk de sleutels uitgereikt worden aan de nieuwe bewoners.

Stand van zaken

Maart 2022

Voor de zeven multifunctionele woningen in de Marijkestraat en de vijf HAT woningen aan de Pironstraat in Axel (HAT woningen zijn geschikt voor één- of tweepersoonshuishoudens) is inmiddels de fundering compleet aangelegd. Ook de doorvoeren in de fundering liggen op hun plaats. Op dit moment worden de prefab betonwanden geplaatst. Naar verwachting leveren we de woningen medio 2022 op.