Spring naar hoofd-inhoud

Clinge, Vermeerplein

Op de locatie aan het Vermeerplein in Clinge zijn de laatste vier verouderde huurwoningen gesloopt. Hiervoor kwamen vier energiezuinige huurwoningen in de plaats terug. De huurwoningen vormen één blok van vier woningen en worden gekenmerkt door een eenlaagse vorm met kap. Samen met de gemeente Hulst ontwikkelden wij een nieuw inrichtingsplan met een variatie aan nieuwbouwwoningen. Het inrichtingsplan biedt ruimte voor particuliere bouw in de vorm van bouwkavels, projectmatige woningen in het koopsegment en de bouw van huurwoningen. Wilt u meer informatie over het totale plan dan verwijzen wij u naar de gemeente Hulst.

De oplevering van de woningen vond eind 2020 plaats. Voor de bouw van de huurwoningen ontwikkelden wij met aannemer H4A bouw uit Goes een plan voor de nieuwbouw van de vier grondgebonden huurwoningen. De nieuwe woningen zijn ruim van opzet. 

Indeling woning
U komt de woning binnen via een ruime hal waar zich de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdiepingsvloer bevinden. Vanuit de hal kunt u de woonkamer met open keuken, binnenberging en de badkamer bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer met doorloop naar de badkamer. Op de eerste verdiepingsvloer bevindt zich een ruime overloop met toegang tot een tweede slaapkamer, een toiletruimte en een installatieruimte. De tuinen worden standaard voorzien van erfscheidingen en een ruime buitenberging.

Duurzaam
De woningen zijn energiezuinig uitgevoerd waarbij veel aandacht uitgaat naar het installatieconcept, het isoleren van de buitenschil en het luchtdicht bouwen. De woningen worden bijvoorbeeld verwarmd door vloerverwarming die aangestuurd wordt door een warmtepomp. Er is geen gasaansluiting meer noodzakelijk en aanwezig in deze woningen. De woningen zijn daarnaast voorzien van zonnepanelen die gesitueerd zijn op het schuine dak van de woningen.