Spring naar hoofd-inhoud

Sas van Gent - Bolwerk

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen ontwikkelde in samenwerking met Stichting Zeeuwse Gronden een plan voor een woonvoorziening met twaalf appartementen en een gezamenlijke groepsruimte met kantoor aan het Bolwerk in Sas van Gent.

Op dinsdag 18 februari 2014 ondertekenden de heren Jan van Blarikom, voorzitter Raad van Bestuur van Zeeuwse Gronden en bestuurder Ralph van Dijk van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen een samenwerkingsovereenkomst voor het realiseren van een woonvoorziening aan het Bolwerk in Sas van Gent. In september 2015 leverde Woongoed Zeeuws-Vlaanderen het gebouw op.

Stichting Zeeuwse Gronden
Stichting Zeeuwse Gronden is voor mensen met psychiatrische problemen en staat ervoor dat mensen zelfstandig kunnen wonen en deel nemen aan het sociale leven. De Stichting heeft een aantal woonclusters waar zij mensen begeleiden waar nodig. Dit project sluit mooi aan op onze visie omdat wij onze huurders een omgeving willen bieden waar zij op een prettige en veilige manier kunnen wonen en leven. Ook vinden we de samenwerking met maatschappelijke partners erg belangrijk.