Spring naar hoofd-inhoud

Stichting Huurdersbelangen (SHB)

Wat doen wij?

Zodra u het huurcontract heeft getekend, gelden voor beide partijen rechten en plichten. Als Stichting Huurdersbelangen behartigen en vertegenwoordigen wij uw belangen als huurder. Regelmatig hebben wij overleg met de directie van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen over zaken die alle huurders aangaan. Thema’s als woonlasten, duurzaamheid, onderhoud, sloop en leefbaarheid komen regelmatig terug in het overleg. 

Bij ons kunt u niet terecht voor een kapot keukenkastje of een versleten doucheslang, maar wél voor zaken die ook voor andere huurders van belang zijn. Bijvoorbeeld als het huren niet gaat zoals u dat zou willen of de service niet in orde is. Bent u tevreden over de dienstverlening of is de reparatie perfect uitgevoerd? Ook dat horen we natuurlijk graag.

Via de Stichting Huurdersbelangen kunt u uw stem laten horen en ideeën of verbeterpunten aandragen! Wij nemen dit graag mee in het overleg met de directie.

Wie zijn wij?

Contact

Wilt u meer weten over de SHB? Heeft u vragen, klachten of suggesties? Neem dan contact op met één van de vertegenwoordigers of stuur een e-mail. Lees meer over de SHB op hun website.

Stichting Huurdersbelangen Woongoed Zeeuws-Vlaanderen
P/a Postbus 269
4530 AG TERNEUZEN
Tel.: 0115-636051

info@shbwoongoedzvl.nl