Spring naar hoofd-inhoud

Informatiemarkt voor huurders

In november organiseert Woongoed Zeeuws-Vlaanderen samen met de SHB (Stichting Huurdersbelangen) in iedere gemeente een informatiemarkt voor onze huurders. Bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen staat Gewoon Goed Wonen centraal. Daaronder verstaan wij: wonen in een betaalbaar en duurzaam huurhuis dat bij u past en dat staat in een leefbare buurt. Dit zien wij als de ‘bouwstenen’ voor een fijn thuis. Om dit te bereiken kunnen ook uw ideeën van waarde zijn. Daarom vinden we het belangrijk om open te staan voor persoonlijk contact. Dit praat vaak een stuk makkelijker. Daarom organiseren wij deze informatiemarkten.

Wilt u meer weten over onderhoud van uw woning, over renovatie- en nieuwbouwplannen in uw wijk, over duurzaamheidsmaatregelen of heeft u nog andere vragen? Kom dan gerust langs op één van deze dagen tussen 16.00 en 20.00 uur. Onze medewerkers en leden van de SHB gaan graag met u in gesprek! Aanmelden voor de informatiemarkt is niet nodig.

Wat gaan we doen?
Tijdens de inloopbijeenkomst zijn er leden van de SHB aanwezig en medewerkers van verschillende teams zoals Verhuur & Informatie, Sociaal Beheer, Onderhoud en Projecten. Zo hopen we veel van uw vragen direct te kunnen beantwoorden.

Energiecoaches
Ook zijn er tijdens de informatiemarkt energiecoaches aanwezig, die tips geven om de energierekening blijvend te verlagen.

Datum en tijd

Dinsdag 14 november 2023              start 16:00 uur            Ledeltheater, Ledelplein 17 in Oostburg

Donderdag 23 november 2023         start 16:00 uur            De Halle,  Rooseveltlaan 1a in Axel

Woensdag 29 november 2023          start 16:00 uur            Malpertuus, Malpertuuslaan 6 in Clinge

De informatiemarkten duren tot 20:00 uur.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten op één van deze data.

 

 

 

Terug