Spring naar hoofd-inhoud

Geen bezoek hoofdkantoor Terneuzen wegens verbouwing

Ons hoofdkantoor aan de Communicatielaan in Terneuzen wordt verbouwd. Daardoor is het kantoor niet toegankelijk voor bezoekers tussen maandag 11 september en vrijdag 1 december 2023.  

Wij blijven bereikbaar
Wij blijven in deze periode op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 14.30 uur via tel. 0115 – 636 000. U kunt ons ook e-mailen via info@woongoedzvl.nl.

Een afspraak maken
Wilt u een afspraak met ons maken? Dan kunt u ons bellen of e-mailen. We plannen dan in overleg met u een digitaal overleg in of maken een afspraak op een andere locatie.

Bent u huurder?
Dan verandert er niets. Voor een fysieke afspraak kunt u terecht bij de publieksbalie in Axel of Oostburg. Let op: deze publieksbalies zijn alleen open op afspraak. Bel of e-mail ons dus altijd eerst! Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat. Ook kunt u direct en 24/7 zaken met ons regelen via MijnWoongoed, bereikbaar via www.woongoedzvl.nl.

Verbouwing begin december klaar
De begane grond van ons kantoor (waaronder de receptie) wordt verbouwd, zodat de indeling en inrichting voldoen aan de eisen van deze tijd. We verwachten dat de verbouwing vrijdag 1 december klaar is.

Terug