Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Informatiebijeenkomst: een korte terugblik

“Op dinsdag 25 november lichtten we u en overige bewoners uit de Noordwesthoek in Breskens het besluit van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen toe om de woningen te slopen. Niet alleen het waarom was daarbij belangrijk, maar ook wat u van ons kunt verwachten en wat er voor de woningen terugkomt. Het doel van deze avond was iedereen op eenzelfde moment dezelfde informatie te geven.

Ruim 200 bewoners gaven gehoor aan de uitnodiging voor de informatiebijeenkomst. De SOW Kerk in Breskens bleek een geschikte locatie om het grote aantal aanwezigen op te vangen. De sfeer was positief. Natuurlijk, er waren ook kritische geluiden. Maar dat is logisch en begrijpelijk. Het hoort bij een dergelijk proces. Voor ons was het dan ook belangrijk om alle ruimte te geven voor vragen. Daarom stonden we met tien collega’s klaar om na afloop, onder het genot van een drankje, met u persoonlijk in gesprek te gaan. De vragen die we niet gelijk konden beantwoorden, of die u heeft gesteld via het invulformulier, zijn inmiddels beantwoord of opgenomen in de lijst met meest gestelde vragen (zie verderop in deze nieuwsbrief).

De avond verliep rustig en respectvol waarbij ik het gevoel had dat de meesten deze avond konden waarderen. Er was duidelijkheid en iedereen kon zijn of haar verhaal kwijt. We kunnen met elkaar terugkijken op een geslaagde avond en ik bedank u graag voor uw komst en voor uw begrip!”

Vriendelijke groet,

 

Boud Bakels

Teamcoach Sociaal Beheer

De presentatie

Wilt u de presentatie die Boud Bakels gaf tijdens de informatiebijeenkomst op 25 november nog eens bekijken? Klik dan hier.