Spring naar hoofd-inhoud

Even voorstellen…..Rochard van Vlaenderen

Mijn naam is Rochard van Vlaenderen, 31 jaar oud en wonend in Cadzand. Ik werk in Breskens als fysiotherapeut en Master binnen de geriatrie fysiotherapie (gespecialiseerd in het behandelen van kwetsbare ouderen).

Kansen voor Zeeuws-Vlaanderen
Een collega attendeerde mij op de vacature van de MAR. Aangezien ik graag actief bezig ben om de kansen van Zeeuws-Vlaanderen te belichten, solliciteerde ik bij de MAR. De kansen belichten van Zeeuw-Vlaanderen doe ik niet alleen bij de MAR maar ook bij Fysio-Omni. Dit om hier de kansen van de fysiotherapeuten in Zeeuws-Vlaanderen te benutten en samen te werken met andere zorgdisciplines in Zeeuws-Vlaanderen. Zo kunnen we de zorg bereikbaar houden voor iedereen.

Goed en betaalbaar wonen
Ik kijk er erg naar uit om actief betrokken te zijn bij een organisatie die een enorme impact heeft op het wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Mijn interesses gaan vooral uit naar de beschikbaarheid van woningen voor starters, jonge mensen die vers van school komen en zich samen of alleen gaan huisvesten. Zij moeten de kans krijgen om goed en betaalbaar te kunnen wonen. Dit in de buurt van hun werk, vrienden en familie. Ook voor ouderen en hulpbehoevende is het belangrijk dat er goede woon- en zorgvoorzieningen zijn. Hier is een grote maatschappelijke functie weggelegd voor Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.