Spring naar hoofd-inhoud

Even voorstellen….Marco Coolsen

Mijn naam is Marco Coolsen. Een Hulstenaar. Ik ben er niet alleen geboren en opgegroeid. Ik woon er nog steeds en sinds een aantal jaar werk ik er ook. Sinds 2020 ben ik teamleider op de afdeling Samenleving van de gemeente Hulst. Zeker zo interessant vind ik maatschappelijke betrokkenheid. Ik ben lid van de (Gemeenschappelijke) Medezeggenschapsraad van het Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen en het Reynaertcollege en lid van de klantraad bij Interpolis.

Prettig wonen
Samen met mijn vrouw, twee kinderen en een hond woon ik met veel plezier in Hulst. Een prettige plaats om te wonen is iets wat ik iedereen gun. En dat is de reden dat ik me heb aangemeld voor de MAR. Ik geloof namelijk in ‘georganiseerde tegenspraak’. Ik denk dat dit een organisatie sterker maakt. Een MAR, maar ook de Stichting Huurdersbelangen en een ondernemingsraad, kijkt anders naar dezelfde zaken. Door een situatie van verschillende kanten te bekijken, kan de bestuurder een weloverwogen besluit nemen.

GeWOON GOED wonen
Toen ik de oproep zag om lid te worden van de MAR besefte ik me dat ik eigenlijk best eenzijdig op de hoogte ben van de woningmarkt. Ik ben benieuwd naar alles wat er op mijn pad gaat komen. Ik ga me inlezen en met een positieve grondhouding kritisch meedenken met het te bepalen beleid. Vanuit mijn werk weet ik dat ‘gewoon goed wonen’, het motto van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Maar ik gun het iedereen! Daaraan draag ik dan ook graag mijn steentje bij.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er met de hond op uit te trekken. Ik probeer regelmatig tijd te maken voor langere wandelingen, maar ik ben ook actief met de hond op het trainingsveld.

Hartelijke groet,

Marco Coolsen