Spring naar hoofd-inhoud

GlasDraad, stand van zaken

In 2022 besloten wij om al onze woningen aan te laten sluiten op glasvezel via GlasDraad. Sindsdien houden wij u regelmatig op de hoogte van de voortgang.

Martijn Betlem van GlasDraad Zeeuws-Vlaanderen: "Het aanleggen van het glasvezelnetwerk in Zeeuws-Vlaanderen kwam met de nodige uitdagingen. Zo liepen we vertraging op bij het krijgen van de benodigde toestemmingen. Toch hebben we goed nieuws want we maken nu grote stappen vooruit. De eerste huizen zijn aangesloten en belangrijke technische installaties zijn voltooid. We werken nu hard om aan beide kanten van Zeeuws-Vlaanderen het werk te versnellen. De woningen in Hoek en Philippine worden op dit moment aangesloten zodat de bewoners straks gebruik kunnen maken van de glasvezelaansluiting."

Wees alert!
Euronet, de aannemer van Glasdraad, komt voor de werkzaamheden bij u thuis om de situatie te bekijken. Deze medewerkers zijn te herkennen aan een oranje hesje of jas met daarop Euronet/Glasdraad. Ook hebben zij een identificatie pasje rond hun nek hangen met daarop de naam van Euronet, de naam van de medewerker en een pasfoto. Als de persoon die aanbelt zich niet kan legitimeren zoals hierboven staat beschreven, dan is het geen medewerker van Glasdraad/Euronet. Vertrouwt u het niet, vraag dan naar het eigen identiteitsbewijs zodat u de naam en de foto kunt vergelijken.

Niet thuis?
Bent u niet thuis? Dit is geen probleem. Is de medewerker bij u aan de deur geweest, dan vindt u een briefje in uw brievenbus met daarop de vraag een nieuwe afspraak te maken. U kunt dan zelf bepalen wanneer zij terugkomen.
Het is belangrijk dat (ingeleende) medewerkers van GlasDraad bij u in de woning kunnen kijken waar de aanleg van glasvezel moet komen. Vindt u een niet-thuis-kaart in de brievenbus maak dan altijd zelf even een afspraak. We rekenen op uw medewerking!

Planning en vragen
Wilt u meer weten? De meest actuele informatie over devoortgang en planning vindt u op www.glasdraadzeeuwsvlaanderen.nl. Heeft u hierover vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met GlasDraad. U kunt hun bereiken via e-mail, zeeuwsvlaanderen@glasdraad.nl of op telefoonnummer 0115-510000.

 

 

Terug