Spring naar hoofd-inhoud

KWH keurmerk verlengd!

Met trots kunnen we zeggen dat we opnieuw het keurmerk KWH-Huurlabel behaalden. We scoorden een gemiddelde van een acht waarmee we het KWH-Huurlabel verlengen tot 2026. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar vooral ook wat volgens u beter kan. Met het KWH-Huurlabel onderzoeken we dit.

We werden beoordeeld met de volgende cijfers:

  • Algemene waardering 7,7
  • Nieuwe huurders 8,0
  • Vertrokken huurders 8,3
  • Reparaties 8,1
  • Onderhoud 7,8

Wat is het KWH?
KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, voert dit onderzoek uit. Vinden veel huurders dat wij het goed doen, dan krijgen wij het keurmerk KWH-Huurlabel. KWH ziet kwaliteit altijd als een verbeterproces waarin dienstverlening aan de klant centraal staat. Het unieke van dit label is dat de kwaliteit van dienstverlening door de ogen van de huurders wordt bekeken. We scoorden ruim voldoende om het KWH-Huurlabel te behouden. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen mag zich blijven presenteren als een gecertificeerde onderneming.

Meting
Het KWH vraagt voor de verschillende diensten de mening van huurders zoals algemeen contact, woning zoeken, nieuwe woning betrekken, reparaties en groot onderhoud in de woning. Hierdoor geven de resultaten een goed beeld van de beleving van de huurder als het gaat om de kwaliteit van dienstverlening.

We zijn trots op dit resultaat en bedanken de huurders voor hun medewerking aan het onderzoek.

Let op!
Het KWH kan u ook s ’avonds bellen. Als het KWH u belt, leggen ze altijd uit wie ze zijn en waarvoor ze bellen. Dit gebeurt dan nadat u bijvoorbeeld een nieuwe woning heeft betrokken of een reparatieverzoek heeft laten uitvoeren. Het is uiteraard aan u of u mee wilt werken aan een onderzoek. In het belang van een representatief resultaat hopen wij natuurlijk van wel.

Terug