Spring naar hoofd-inhoud

Inloopbijeenkomst Coensdike

Vorige week was er een inloopbijeenkomst voor de bewoners van Coensdike in Aardenburg. Dit om de bewoners te betrekken en te informeren over het ontwerp van het renovatieproject. Architect Leonie V. van The Trend Studio presenteerde het ontwerp aan de bewoners. Ook konden zij vragen stellen aan de architect of aan medewerkers van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Verbeterpunten waren ook welkom. De bewoners vonden het ontwerp heel mooi en waren dan ook erg positief!

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen voerde afgelopen jaar verschillende gesprekken met bewoners waaruit bleek dat onder andere een opfrisbeurt van het complex hard nodig is. De afgelopen periode maakte de architect een ontwerp voor het verouderde gebouw. Het gebouw is onder andere hierdoor nu minder aantrekkelijk en populair waardoor ook de leegstaande appartementen toenamen.

Als het ontwerp definitief is, starten de renovatiewerkzaamheden naar verwachting nog dit jaar. Na de oplevering organiseren we een groot heropeningsfeest waarbij iedereen welkom is. Zo kan iedereen zien hoe mooi Coensdike geworden is. Hopelijk geeft dit een boost voor de verhuurbaarheid.

 

 

Terug