Spring naar hoofd-inhoud

Dag van de Bouw; Hof te Zandeplein Kloosterzande

Afgelopen zaterdag was het de Dag van de Bouw. Van Kerckhoven Bouw organiseerde een druk bezochte open dag op onze bouwlocatie aan het Hof te Zandeplein in Kloosterzande. Hier bouwen zij in opdracht van ons 22 multifunctionele woningen.

Ook medewerkers van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen waren aanwezig. We hadden de hele dag door veel aanloop van belangstellenden. Op dit moment zijn er zelfs meer geïnteresseerden dan dat we woningen bouwen. Het project is een aanwinst voor Kloosterzande. Het ligt op een mooie, rustige locatie rond een pleintje. Als alles volgens plan blijft verlopen, kunnen we de woningen in het vierde kwartaal toewijzen.

Het was een goed georganiseerde dag waar veel mensen op af kwamen. Ook aan de kinderen was gedacht door een springkasteel neer te zetten. Daarnaast waren medewerkers van Van Kerckhoven aanwezig om oudere kinderen en belangstellenden meer te vertellen over dit project en de bouw in het algemeen. Hiermee hopen ze kinderen te motiveren om in de bouw te komen werken. Kinderen konden zelfs een muurtje metselen. Daarnaast was er koffie, thee of frisdrank met een bolus voor de liefhebbers en ‘s middags een ijscokar waar iedereen een ijsje kon halen.

Wij kijken terug op een leuke, succesvolle dag!

Terug