Spring naar hoofd-inhoud

Aanvraag student

Inschrijfformulier studentenhuisvesting in Utrecht

Uw gegevens
Voorwaarden
Woongoed Zeeuws-Vlaanderen reserveert elk jaar elf studentenkamers in Utrecht via de lokale corporatie SSH voor Zeeuws-Vlaamse studenten. (Klein)kinderen van onze huurders kunnen als eersten inschrijven. Bij voldoende ruimte komen ook anderen in aanmerking. Je moet wel in Zeeuws-Vlaanderen wonen.
Wij registeren je inschrijving eerst als voorlopig. Elk jaar blijkt dat studenten inschrijven maar later toch nog afhaken, zonder ons hiervan in kennis te stellen.
Je dient je tevens in te schrijven bij SSHU via www.sshxl.nl en het toegekende inschrijfnummer te vermelden.
Wij maken je inschrijving pas definitief (en geven deze door aan SSH) vanaf het moment dat je bij ons een kopie van een geldig inschrijfbewijs bij een Utrechtse onderwijsinstelling inlevert. Zo geef je aan dat je daadwerkelijk van plan bent in Utrecht te gaan studeren. Deze kopie dient uiterlijk op 15 juli van het jaar waarin je opleiding start in ons bezit te zijn.
Pas dan komen de eerste elf kandidaten in aanmerking voor de elf beschikbare studentenkamers. Andere kandidaten kunnen uiteraard nog wel reageren op het reguliere kameraanbod van SSH, maar dan wel buiten de voorrangsregeling om.
De elf kandidaten dienen vervolgens zelf te reageren op kamers volgens het aanbod- en hospiteerbeleid van SSH via www.sshxl.nl. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen bemiddelt hier niet in.
Verplichte documenten
In te leveren/benodigde formulieren:
- Kopie paspoort/identiteitsbewijs
- Huurschuldverklaring indien je momenteel zelfstandige huurruimte huurt.
- Bewijs van inschrijving of collegekaart MBO/HBO/Universiteit Utrecht (in te leveren voor 15 juli van het jaar waarin de opleiding start !)