Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Werken bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen bezit woningen in veertig kernen van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn een betrouwbare en klantgerichte woningcorporatie die samenwerken en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven naar kwalitatief goede huisvesting voor diegenen die daarin niet zelf kunnen voorzien. Dit doen wij samen met onze huurders, hun vertegenwoordigers en onze belanghouders.

Ons doel
Woongoed Zeeuws-Vlaanderen wil ervoor zorgen dat mensen in onze woningen plezierig kunnen wonen in een prettige en veilige woonomgeving die aansluit bij de individuele woonwensen.

Organisatie
Wij hebben zo’n zeventig medewerkers in dienst. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen. Daarnaast hebben we twee publieksbalies in Axel en Oostburg en een werkplaats tevens in Axel.

Vaardigheden
Woongoed Zeeuws-Vlaanderen vindt het belangrijk dat medewerkers werken volgens de kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers letten we er op dat zij deze vaardigheden bezitten. Dit betekent dat je moet kunnen samenwerken, klantgericht moet zijn en betrouwbaar bent. Daarnaast vinden wij maatschappelijk ondernemen erg belangrijk.

CAO
Via deelname aan de CAO voor woningcorporaties en het Pensioenfonds (SPW) voor woningcorporaties kan Woongoed Zeeuws-Vlaanderen haar medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en goede pensioenvoorzieningen bieden. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen heeft een 36-urige werkweek. Wil je meer weten over deze CAO, kijk dan op de website van Aedes