Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Telefoon: 0115-636000
E-mail: info@woongoedzvl.nl
KvK Zeeland: 21.01.31.49
BTW-nr: NL 002595849 B01
 

Bespaar op uw energiekosten met WoonEnergie

Wilt u lagere woonlasten? Denk dan ook eens aan het verlagen van uw energiekosten.

Daarom adviseren wij WoonEnergie. Want WoonEnergie ontwikkelde speciaal voor huurders een BespaarPlan. Stap-voor-stap op weg naar een lagere energierekening.  

Wie is WoonEnergie?

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland speciaal voor huurders. WoonEnergie is opgericht door meer dan honderd woningcorporaties, met als doel: lagere energiekosten voor huurders. Er doen nu al ruim 70.000 huurders mee.

Waarom WoonEnergie?

Wie wil besparen op energie, kiest voor het BespaarPlan van WoonEnergie:

  • WoonEnergie heeft een scherp energietarief, met Top 3 prijsgarantie. Dat betekent dat deze tarieven bij de laagste drie in de markt behoren. Altijd. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.
  • WoonEnergie helpt u energie te besparen met tips en hulpmiddelen. Zo brengt u uw energiekosten nog verder omlaag.
  • Alle stroom van WoonEnergie is 100% groen, zonder extra kosten. U draagt dus meteen bij aan een beter milieu.

Top 3 van beste energieleveranciers
WoonEnergie heeft al veel tevreden klanten. Over 2011 werd WoonEnergie derde in het rijtje van beste energieleveranciers in het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van onderzoeksbureau GfK. Huurders vinden de betrouwbaarheid, de prijs en de klachtenafhandeling goed. Ook de gratis en goed bereikbare klantenservice van WoonEnergie scoort hoog.  

Aanmelden is eenvoudig

Aanmelden bij WoonEnergie kan snel en eenvoudig. Ga naar www.woonenergie.nl en laat uw gegevens achter. WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor u. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.woonenergie.nl  U kunt ook bellen: 0900 Ė 200 81 14 (lokaal tarief). Dat kan op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur.