Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Doe mee met ons duurzaamheidsonderzoek

Huurders van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen vragen wij om mee te doen aan een onderzoek waarmee wij nóg beter het effect kunnen bepalen van onze investeringen op duurzaamheid en energiebesparing.

Deelname
Klik verder om deel te nemen aan het onderzoek. Het gaat om een aantal vragen die maximaal vijf minuten van uw tijd vragen.

Gewenste effect
Als woningcorporatie investeren wij veel in het verduurzamen van onze woningen, zodat uw energieverbruik daalt. Dat is goed voor het milieu (minder CO2-uitstoot) en uiteraard ook voor uw portemonnee. Wij hebben echter niet volledig zicht op het werkelijke energieverbruik in uw woning. U geeft immers zelf uw meterstanden door aan uw energieleverancier. Aan de hand van theoretische berekeningen bepalen wij dan ook of onze maatregelen het gewenste effect hebben.

Meten is weten
Om nog beter te kunnen meten welke effecten onze investeringen daadwerkelijk hebben, zijn wij benieuwd naar het exacte energieverbruik per soort woning (gerelateerd aan de grootte van het gezin). Deze gegevens gebruiken we voor verdere duurzaamheidsontwikkelingen en -investeringen. Meten is immers weten. We zijn u dan ook erg dankbaar als u meedoet aan het onderzoek!