Spring naar hoofd-inhoud

Esmeralda de Koster

Ik ben Esmeralda de Koster, woonachtig in de stad Terneuzen en moeder van een zoon en een dochter. Ik werk meer dan tien jaar binnen het sociale domein. Ik startte in de richting kinderopvang, daarna in de ouderenzorg en belandde uiteindelijk als Woonbegeleider langdurige zorg. Tijdens mijn werk kom ik veelvuldig in aanraking met onder andere sociale problematiek en complexiteit binnen wonen en werken.

Motivatie
Ik ben een uiterst trotse Zeeuws-Vlaming. Als inwoner van Zeeuws-Vlaanderen geef ik graag iets terug aan mijn omgeving door een persoonlijke- en actieve bijdrage te leveren aan de doelgroep die centraal staat. Graag denk ik mee over complexe vraagstukken rondom wonen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Wat mij aanspreekt is dat er binnen de MAR ruimte is om spelende behoeften en de verschillende belangen vanuit verschillende richtingen op elkaar af te stemmen. Het doel is dan het realiseren van welzijn en woongenot voor de doelgroep waar wij ons  voor inzetten. Ik vind het een enorme eer om samen te mogen werken met de mensen die betrokken zijn binnen Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Ik ga mijzelf maximaal inzetten door ondersteuning te bieden bij het benaderen en uitwerken van de uiteenlopende vraagstukken en thema’s die aan de orde zijn.

Vrije tijd
Naast mijn geweldige baan heb ik tal van andere bezigheden en hobby’s zoals tekenen en schilderen binnen clubverband, muziek, wandelen met Jake (Old English Bulldog) en uitgaan met familie en kennissen in België.

Esmeralda de Koster