Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

George Verhagen

Mijn naam is George Verhagen. Ik woon in Sint Jansteen en ben gepensioneerd onderwijzer/schoodirecteur. Mijn dagelijkse bezigheden en hobby’s  zijn: fietsen, voetbalsupporter, coördinator Spaanse lessen, tuinonderhoud, ondersteuning leerlingen met achterstand, lezen en de Stichting Woonzorg Sint Jansteen.

In 2000 ben ik gestart met activiteiten voor het realiseren van een woonzorgcomlex te St.Jansteen. Samen met de Stichting Woonzorg is jarenlang geprobeerd om met de gemeente Hulst, Curamus, Zorgsaam en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen een woonzorgcentrum in ons dorp te laten bouwen.

In de loop van de afgelopen jaren is dat helaas niet gelukt omdat de ene na de andere deelnemer afhaakte. Tot slot bleef alleen Woongoed Zeeuws-Vlaanderen over die wel bereid was om op kleine schaal aangepaste huisvesting in St. Jansteen te bouwen.

Zodoende ben ik dan ook in 2010 lid geworden van de Belanghoudersraad. Tegenwoordig Maatschappelijke Adviesraad genoemd. Ik vind het belangrijk dat de leefbaarheid in Zeeuws-Vlaanderen aandacht blijft krijgen. Wonen is in dat opzicht één van de belangrijkste voorwaarden. Om op het gebied van wonen op de hoogte te blijven heb ik dan ook de opleiding Makelaardij gevolgd en onlangs met succes beëindigd.

George Verhagen