Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Vloerisolatie voor ‘t Kasteeltje

Woningen verduurzamen

Momenteel zijn wij druk bezig met het toepassen van duurzaamheidsmaatregelen in ons woningbestand. Per complex bekijken we verschillende opties voor maatregelen waarmee we onze woningen duurzamer kunnen maken. Ook vloerisolatie is één van die maatregelen. Op dit moment zijn we bezig met de vloerisolatie van ’t Kasteeltje in Axel.

Voordelen
Door het aanbrengen van vloerisolatie bespaart u op energie dus een groot voordeel voor uw portemonnee. Daarnaast ervaart u ook een groter wooncomfort. Vloerisolatie zorgt er namelijk voor dat de vloer minder koud aanvoelt en het niet meer tocht over de vloer.

Toekomst
De mate waarin we woningen tegen redelijke kosten kunnen verduurzamen, en op termijn zelfs eventueel van het gas af kunnen halen, is een heel belangrijk aspect. Het terugdringen van de CO2 -uitstoot is een doelstelling waar we niet omheen kunnen. Ons verdiepen in de mogelijkheden is dus erg belangrijk.

Werkwijze
Medewerkers van Takkenkamp isolatie gaan via een inspectieluik onder de vloer en kruipen dan zo onder de appartementen door. Op de foto ziet u dat ze aan de onderzijde van de vloer een laag purschuim spuiten.

 

Terug