Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

WONEN DOEN WE SAMEN

Een gezamenlijke campagne van de woningcorporaties in Nederland

Of je nu jong bent of al wat ouder, alleen wilt wonen of samen, met je partner of met een heel gezin: voor een passend huurhuis kun je bij ons terecht. Zo’n vier miljoen mensen huren een woning bij de woningcorporaties in Nederland. Allemaal mensen met de behoefte aan een comfortabele plek om te wonen, in een veilige en vertrouwde omgeving. Om in die behoefte te voorzien investeren wij elke dag in huizen, maar ook in wijken, dorpen en steden.

Wat doen woningcorporaties?
De woningcorporaties zorgen ervoor dat er goede, energiezuinige en betaalbare huurwoningen beschikbaar zijn, overal in Nederland. Dit doen zij door woningen te bouwen, te onderhouden, te verbouwen en te verduurzamen.

Wat doen woningcorporaties nog meer?
Je woont in een huis, maar ook in een buurt. Daarom helpen de woningcorporaties om wijken prettig en leefbaar te houden, samen met bewoners, gemeenten, welzijnsinstellingen en andere partners.

Campagne Wonen doen we Samen
Afgelopen maand startten bijna 300 woningcorporaties met de landelijke campagne Wonen doen we Samen. Hiermee laten we samen zien wie we zijn, voor wie we er zijn en wat we doen.

De corporatiebranche kijkt vooruit!
De corporatiebranche is trots op wat zij hebben bereikt, maar kijken liever vooruit. Want sociale woningbouw mag niet stilstaan, dus ook wij niet. Daarom bouwen we altijd verder aan een prettige, duurzame samenleving. Dat doen we samen met huurders en gemeenten, met zorgverleners, wijkagenten en honderden anderen.

Dit zijn wij, woningcorporaties van Nederland. We zijn er voor de 4 miljoen mensen die een huis bij ons huren, en voor de mensen die opzoek zijn naar een huis. Trots op 150 jaar volkshuisvesting, en altijd oog voor de mensen die op ons rekenen.

 

 

 

Terug