Spring naar hoofd-inhoud

Veel gestelde vragen over GlasDraad

Ik wil niet weg bij Delta. Wat nu?
U hoeft niet weg bij Delta. De glasvezel wordt kosteloos aangebracht in uw woning. Vervolgens is het aan u de keuze of u hiervan gebruik wilt maken. Doet u dit wel dan kunt u kiezen uit de providers die u terugvindt op de website van GlasDraad. Het netwerk komt niet als vervanging, het komt er naast. Besluit u bij Delta te blijven dan is dit ook mogelijk. De vraag is alleen of zij op termijn ook glasvezel aanleggen. Op dit moment is bij ons niet bekend of dit het geval is in de kleinere kernen. Is dit niet het geval dan kan het zijn dat u op termijn problemen krijgt met goed internet vanwege nieuwe ontwikkelingen die een hogere internetsnelheid vragen.

Zit Delta in het pakket van GlasDraad?
Delta zit niet in het pakket van GlasDraad. Het kan zijn dat Delta later nog glasvezel aanlegt. Hierover is bij ons op dit moment niets bekend.

Ben ik verplicht om glasvezel te laten aansluiten door GlasDraad?
Het is de bedoeling dat de glasvezel aangelegd wordt tot in de woning. We rekenen hiervoor op uw medewerking. Misschien dat u later toch wilt veranderen van provider maar ook voor een eventuele volgende bewoner van de woning.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U vindt alle informatie op de website glasdraadzeeuwsvlaanderen.nl. U kunt GlasDraad ook bereiken via e-mail of op telefoonnummer 0115 - 510000.

Terug