Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Vacature stagiaire

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is een woningcorporatie met circa 6000 woningen in bezit en beheer, verspreid over 40 kernen in Zeeuws-Vlaanderen. We voorzien betaalbare huisvesting voor diegenen die daarin niet zelf kunnen voorzien. We vullen onze maatschappelijke rol verantwoord in en tonen lef in het omgaan met de uitdagingen die zich in onze omgeving voordoen. Vertrouwen en samenwerken staan hierbij centraal.

We zijn op korte termijn op zoek naar een

Stagiair(e) marketing & communicatie (HBO of WO)

Afstudeeropdracht
Wij zoeken een HBO/WO stagiair(e) die op zoek is naar een afstudeeropdracht specifiek gericht op jongeren en het gebruik van social media. De vraag die we onder andere willen beantwoorden is: hoe kunnen we vanuit de woningcorporatie het beste jongeren bereiken? Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een beeld van alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Daarnaast is er genoeg ruimte om onderzoek te doen. Kortom: een leuke stage waar je veel vrijheid krijgt en bovendien veel kunt leren.

Arbeidsvoorwaarden
In het team krijg jij de kans om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid in alles wat je doet. Belangrijk is wel dat je jezelf in kunt leven in onze doelgroep en goed kunt luisteren naar de wensen en behoeften van de gebruikers. Een goede dosis lef en passie is hierbij gewenst. Maandelijks ontvang je een stagevergoeding van € 350,-- plus een reiskostenvergoeding.

Belangstelling?
Is je belangstelling gewekt voor deze afstudeeropdracht? Dan zien we uit naar je schriftelijke reactie. Reageren kan tot uiterlijk 31 augustus 2019. Mail je sollicitatie naar po@woongoedzvl.nl onder vermelding van ‘afstudeeropdracht’.

Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met de heer Ralph van Dijk, directeur/bestuurder, of mevrouw Mia Grootaert adviseur P&O via telefoonnummer 0115-636000.

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, lokaal betrokken, regionaal verbonden.

Terug