Spring naar hoofd-inhoud

Vacature medewerker uitvoerende dienst

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is een woningcorporatie met circa 5700 woningen in bezit en beheer. Wij zijn een slagvaardige organisatie die zich inzet voor goed en betaalbaar wonen. We vullen onze maatschappelijke rol verantwoord in en tonen lef in het omgaan met de uitdagingen die zich in onze omgeving voordoen. Vertrouwen en samenwerken staan hierbij centraal.

Om het team Werkvoorbereiding te versterken, zijn we op zoek naar een

Medewerker uitvoerende dienst m/v (1 fte)

Functie-inhoud
Als medewerker uitvoerende dienst ben je betrokken bij het onderhoud en de woningverbetering van onze huurwoningen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossen van eenvoudige technische storingen en het verhelpen van gebreken aan onze woningen. Onderhoudsvragen en klachten van huurders correct afhandelen behoort ook tot je taken.

Profiel
Voor de functie vragen we minimaal MBO-niveau 3. Voldoende kennis en ervaring met bouwtechnieken en bouwmaterialen is zeer gewenst. Een praktische instelling, gekoppeld aan goede contactuele eigenschappen is essentieel. Je bent in staat om zelfstandig en op allround basis de functie-inhoud te vervullen. Tevens verlangen we een signalerende functie ten aanzien van de kwaliteit van het woningbezit als ook een signalerende functie van sociale problemen. Ervaring op het gebied van automatisering is een must.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een dienstverband aan voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren zetten we de arbeidsovereenkomst in principe om naar een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd. Afhankelijk van je kennis en ervaring bedraagt het salaris minimaal
€ 2.831,-- en maximaal € 3.651,-- bruto per maand op basis van 36 uur, conform de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?
Is je belangstelling gewekt voor deze functie? Dan zien we je schriftelijke reactie graag tegemoet. Reageren kan tot uiterlijk 27 mei 2023. Mail je sollicitatie naar po@woongoedzvl.nl onder vermelding van ‘sollicitatie medewerker buitendienst’. Voor meer praktische informatie kun je contact opnemen met de heer Peter van de Voorde, manager Klant & Markt, via telefoonnummer 0115-636000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, lokaal betrokken, regionaal verbonden
Terug