Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Update preventieve maatregelen Coronavirus

Ontmoetingen tot minimum beperkt en vanaf 17 maart telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur

Update preventieve maatregelen coronavirus - 16 maart
Ontmoetingen tot minimum beperkt en vanaf 17 maart telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur 

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherpen wij onze preventieve maatregelen aan om verspreiding van het virus te voorkomen. Uitgangspunt is dat wij ontmoetingen tot een minimum beperken. Daarnaast zijn wij vanaf dinsdag 17 maart telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur.

Ontmoetingen tot minimum beperkt

Dat betekent dat:

  • de publieksbalies in Axel en Oostburg tot en met in ieder geval 6 april gesloten blijven;
  • wij afspraken indien mogelijk telefonisch of per mail afhandelen;
  • reeds gemaakte afspraken alleen in geval van spoedreparaties, mutaties en sleuteloverdracht doorgaan (tenzij u gezondheidsklachten heeft). Overige al geplande afspraken worden afgezegd/uitgesteld of handelen we indien mogelijk op een andere manier af. Wij nemen hierover contact met u op.
  • daar waar een huisbezoek noodzakelijk is (zoals bij een sleuteloverdracht of mutatieproces), we het contact met de huurder tot een minimum beperken. Zo houden we uiteraard gepaste afstand en vragen wij huurders met één persoon aanwezig te zijn. Voor verdere instructies nemen we contact met u op.
  • wij u vragen om zoveel mogelijk telefonisch, per e-mail of via MijnWoongoed contact met ons op te nemen.  

Telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur
Wij zijn vanaf dinsdag 17 maart elke werkdag tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Daarna wordt u doorgeschakeld naar de meldkamer. Dit doen wij zodat wij in de middag alle aandacht kunnen besteden aan een optimale planning en maatwerk. Vanaf 12.00 uur kunt u dan ook alleen contact met ons opnemen in geval van spoed (zoals spoedreparaties en vragen over huurincasso).

Meer informatie

Kijk voor alle informatie over de uitbraak van het coronavirus en over maatregelen die gelden op http://www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Deze informatie wordt regelmatig aangevuld. Ook is er een publieksinformatienummer: 0800-1351.

 

 

Update preventieve maatregelen coronavirus – 13 maart

 

Gezien de nieuwe ontwikkelingen rondom het Corona-virus zijn ook wij genoodzaakt hiervoor maatregelen te treffen om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Voorlopig gelden vanaf maandag 16 maart t/m 31 maart 2020 de volgende maatregelen: 

  • De publieksbalies in Axel en Oostburg zijn gesloten. Bij dringende zaken kan in overleg persoonlijk contact plaatsvinden.
  • Heeft u een afspraak met één van onze medewerkers dan informeren wij vooraf bij u of er ziekteverschijnselen zijn. Zo ja dan stellen wij de afspraak minimaal twee weken uit. 
  • We vragen u om zoveel mogelijk telefonisch, per e-mail of via MijnWoongoed contact met ons op te nemen.

We rekenen hiervoor op uw begrip.

Terug