Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Update preventieve maatregelen Coronavirus

Ontmoetingen tot minimum beperkt en telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur

Update preventieve maatregelen coronavirus - 21 april
Ontmoetingen tot minimum beperkt en telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur 

Dinsdag 21 maart heeft het kabinet de maatregelen in de aanpak van het nieuwe coronavirus verlengd tot en met 19 mei. De eerder genomen preventieve maatregelen blijven van kracht om verspreiding van het virus te voorkomen. Uitgangspunt is dat wij ontmoetingen tot een minimum beperken. Daarnaast zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur.

Ontmoetingen tot minimum beperkt

Dat betekent dat:

  • de publieksbalies in Axel en Oostburg tot en met in ieder geval 19 mei gesloten blijven;
  • wij afspraken indien mogelijk telefonisch of per mail afhandelen;
  • reeds gemaakte afspraken alleen in geval van spoedreparaties, mutaties en sleuteloverdracht doorgaan (tenzij u gezondheidsklachten heeft). Overige al geplande afspraken worden afgezegd/uitgesteld of handelen we indien mogelijk op een andere manier af. Wij nemen hierover contact met u op.
  • daar waar een huisbezoek noodzakelijk is (zoals bij een sleuteloverdracht of mutatieproces), we het contact met de huurder tot een minimum beperken. Zo houden we uiteraard gepaste afstand en vragen wij huurders met één persoon aanwezig te zijn. Voor verdere instructies nemen we contact met u op.
  • wij u vragen om zoveel mogelijk telefonisch, per e-mail of via MijnWoongoed contact met ons op te nemen.  

Telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur
Wij zijn elke werkdag tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Daarna wordt u doorgeschakeld naar de meldkamer. Dit doen wij zodat wij in de middag alle aandacht kunnen besteden aan een optimale planning en maatwerk. Vanaf 12.00 uur kunt u dan ook alleen contact met ons opnemen in geval van spoed (zoals spoedreparaties en vragen over huurincasso).

Meer informatie
Kijk voor alle informatie over de uitbraak van het coronavirus en over maatregelen die gelden op http://www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Deze informatie wordt regelmatig aangevuld. Ook is er een publieksinformatienummer: 0800-1351.

We rekenen hiervoor op uw begrip.

Terug