Spring naar hoofd-inhoud

Start nieuwbouw Julianastraat Sas van Gent

Onlangs startte H4A met de nieuwbouw van vijf energiezuinige huurwoningen aan de Julianastraat in Sas van Gent. Hier sloopten we in 2020 zes verouderde huurwoningen. Aannemer H4A ontwikkelde de plannen voor deze woningen. Op dit moment is de aannemer bezig met het uitgraven van de bouwput ten behoeve van de fundering en de vloer. De huurwoningen vormen één blok van vijf multifunctionele woningen. De woningen zijn geschikt voor twee- of meerpersoonshuishoudens. De woningen worden met grote elementen in elkaar gezet. We verwachten de woningen in het eerste kwartaal van 2022 op te leveren.

Energiezuinig
De woningen beschikken over zonnepanelen, zijn goed geïsoleerd, luchtdicht gebouwd en worden verwarmd door vloerverwarming aangestuurd door een lucht-warmtepomp. Uiteraard zijn de woningen gasloos.

Indeling
De woning bestaat uit twee verdiepingen. Beneden bevindt zich de hal, woonkamer, toilet, badkamer, keuken en één slaapkamer. Op de bovenverdieping vindt u één slaapkamer, een technische ruimte en een kleine badkamer met toilet.

Project Witte Wijk
Deze nieuwbouw is onderdeel van de herstructurering van de Witte Wijk in Sas van Gent. In totaal slopen we hier 57 verouderde woningen. Het aantal nieuw te bouwen woningen is afhankelijk van het aantal nieuw te bouwen woningen op de winkellocaties.

 

 

Terug