Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Post ontvangen via Postex

Dit voorjaar starten wij met het verzenden van post via Postex. In de toekomst kunt u alle post digitaal via Postex ontvangen. De vraag naar digitale services wordt steeds groter. Wij spelen hierop graag in. Zoals u weet beschikken we al over een huurdersportaal, MijnWoongoed, waar u zich kunt inschrijven als woningzoekende, kunt reageren op een woning en als huurder repartieverzoeken kunt melden, betalingen kunt verrichten en gegevens kunt aanpassen.

Voordelen
Wij stimuleren het gebruik van onze digitale mogelijkheden. Dit levert gemak en voordeel op voor u als huurder en voor onze organisatie. Hoe het in uw voordeel werkt, leggen we graag uit. Wij streven er naar de huren zo laag mogelijk te houden. Daarnaast passen we bij veel woningen duurzaamheidsmaatregelen toe zonder huurverhoging te verrekenen. Maar dat betekent wel dat we op andere zaken kosten moeten besparen. Digitalisering is hierin een belangrijke factor. Naast het feit dat het duurzamer is, besparen we onder andere op papier en inkt. Naast MijnWoongoed is post verzenden via Postex hierin een mooie ontwikkeling. We nodigen u dan ook graag uit om uzelf aan te melden bij Postex.

Mail
Is uw e-mailadres bij ons bekend, dan heeft u inmiddels een e-mail van Postex ontvangen. Hierin staat een korte uitleg en kunt u aangeven of u in het vervolg post via e-mail of op de reguliere manier wilt ontvangen. Hier kunt u ook zo nodig uw e-mailadres wijzigen.

Per brief
Reageert u niet op de e-mail van Postex of gaf u bij de communicatievoorkeur niet aan dat u de post voortaan digitaal wilt ontvangen, dan blijft u brieven van Woongoed-Zeeuws-Vlaanderen gewoon per reguliere post ontvangen. Bij die brief vindt u telkens een document voorzien van een QR-code waarmee u rechtstreeks naar uw persoonlijke Postex omgeving kunt gaan. Ook is het mogelijk de code die onderaan de bijlage staat hier in te voeren.

Hoe werkt het verder
U bepaalt dus zelf of u uw post op papier of per e-mail ontvangt. Ontvangt u de post via e-mail dan kunt u direct doorklikken naar uw gegevens met de volgende mogelijkheden:

  • brieven digitaal bekijken;
  • brieven downloaden;
  • ontvangstvoorkeur wijzigen (post naar digitaal of vice versa):
  • uw e-mailadres invoeren of wijzigen;
  • direct betalen via iDEAL.

Meer weten over Postex? Ga naar www.postex.com.

Terug