Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Onderhoud dakgoten

Met de herfst in aantocht kan het zijn dat de goten weer vol komen te liggen met bladeren. Eén keer in de drie jaar maakt Van der Velden Rioleringsbeheer preventief de goten schoon. Als er extra vervuilende factoren aanwezig zijn, dan gebeurt dit in opdracht van de opzichter vaker.

Maak melding bij een verstopping
Door het reinigen van de goten voorkomen we dat goten verstopt raken. Een veel gehoorde klacht is dat in het voorjaar de vogels zoeken naar voedsel en nestmateriaal in de goten. Hierdoor valt er wel eens wat over de rand. Onder andere het laagje van bladeren en wat mosgroei zijn voor ons niet altijd een reden om de goten eerder schoon te maken. Mocht er onverhoopt toch een verstopping ontstaan, dan kunt u zelf bellen naar Van der Velden Rioleringsbeheer.

Bericht
Bij het schoonmaken van de goten in het najaar en de winter zijn wij afhankelijk van het weer. Daarom kondigen wij pas kort van tevoren aan de poort open te laten of thuis te zijn. We begrijpen dat dit voor u misschien lastig is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Niet thuis?
Soms bent u niet thuis als Van der Velden bij u langs komt voor het vegen van de dakgoten. Als u uw poort open laat is dit geen probleem. Ook is het vaak mogelijk om via de buren uw goot schoon te maken. Kunnen de medewerkers van Van der Velden uw goot niet schoonmaken, dan laten zij een brief achter. Hierop vermelden zij welke werkzaamheden ze wel of niet konden doen.

Terug