Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Nieuwe woningen in Groede te huur

Aan de Jhr. de Brauwstraat in Groede bouwen wij op dit moment zes nieuwe energiezuinige levensloopbestendige huurwoningen. De huurwoningen vormen één blok van zes woningen. De nieuwe woningen zijn ruim van opzet. Op dit moment zijn er nog drie woningen beschikbaar. Deze woningen worden opgeleverd in de tweede helft van dit jaar. 

Indeling woning
U komt de woning binnen via een ruime hal waar zich de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdiepingsvloer bevinden. Vanuit de hal kunt u de woonkamer met open keuken, binnenberging en de badkamer bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer met doorloop naar de badkamer.Op de eerste verdiepingsvloer bevindt zich een ruime overloop met toegang tot een tweede slaapkamer, een toiletruimte en een installatieruimte. De tuinen worden standaard voorzien van erfscheidingen en een ruime buitenberging.

Duurzaam
De woningen zijn energiezuinig uitgevoerd waarbij veel aandacht uitgaat naar het installatieconcept, het isoleren van de buitenschil en het luchtdicht bouwen. De woningen worden bijvoorbeeld verwarmd door vloerverwarming die aangestuurd wordt door een warmtepomp. Er is geen gasaansluiting meer noodzakelijk en aanwezig in deze woningen. De woningen zijn daarnaast voorzien van zonnepanelen die gesitueerd zijn op het schuine dak van de woningen.

Ligging
Groede is een kleine kern in de gemeente Sluis gelegen vlakbij het Noordzeestrand. De woningen zijn rustig gelegen.

Heeft u interesse in een woning schrijf u dan in via MijnWoongoed (via www.woongoedzvl.nl) en reageer op ons woningaanbod of neem contact op met één van onze woonconsulentes.

Terug