Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Nieuwe bussen voor de buitendienst

Onlangs leverde garage Snoodijk zeven nieuwe Ford Transits af voor de medewerkers van de buitendienst. Vorig jaar al bestelden we de bussen. Begin mei leverde Snoodijk de eerste. Inmiddels zijn alle bussen geleverd en ingericht met onder andere gereedschap en kunnen we ermee op pad.

Inspraak
De betreffende medewerkers zijn betrokken geweest vanaf het begin van het traject. Zo werden hun wensen geïnventariseerd. Ook de allernieuwste Arbo technische eisen namen we mee. We kozen voor een grotere bus. Hierdoor kunnen de medewerkers veilig hun materialen opbergen en het materiaal ligt makkelijker voor de pak als ze aan het werk zijn. De laadruimte bevat allerlei kastjes en laadjes zodat al het materiaal netjes opgeruimd is. Handig is, dat deze mobiel zijn dus makkelijk mee te nemen in een woning. Een werkbankje is ook ingebouwd. Makkelijk om een klein klus te doen onderweg. Ook de cabine is meer van deze tijd, zo zijn er betere voorzieningen voor het gebruik van een tablet of laptop.

Met deze mooie, moderne nieuwe bussen kan de buitendienst er tegenaan om ook de komende jaren u van een goede service te voorzien.

Terug