Spring naar hoofd-inhoud

Gratis energiebespaarbox voor huurders Clavis en Woongoed

Besparen doen we samen!

De prijzen voor gas en stroom stijgen de laatste tijd explosief. Om hierin een klein beetje tegemoet te komen, ontvangen ruim 5000 huurders van Clavis en huurders van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen in de gemeente Terneuzen een gratis energiebespaarbox. Het doet ons plezier onze huurders deze box aan te bieden vol met allerlei kleine energiebesparende producten. In de box zitten praktische producten waarmee huurders stroom kunnen besparen, zoals een energiemeter, sensor doorvoerstekker, ledlampen en een tijdschakelaar. Medewerkers van Dethon bezorgen de boxen vanaf deze week bij de huurders thuis. Als een bewoner niet thuis is, dan wordt de box bij de buren aangeboden en krijgt de bewoner een briefje in de bus waar ze de box kunnen afhalen. Bij vragen over de energiebespaarbox kunnen huurders contact met ons opnemen.

Subsidie
De energiebespaarboxen, die zijn samengesteld door Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Clavis en de gemeente Terneuzen, zijn mogelijk gemaakt dankzij de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). De gemeente Terneuzen heeft deze eenmalige subsidie aangevraagd.

Nog meer energie besparen
Kijk voor snelle bespaartips op www.milieucentraal.nl/energie-besparen of op onze website www.woongoedzvl.nl/ik-huur/onderhoud-en-reparatie/bespaartips/.

Terug