Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Corona-update

Vanwege corona hanteren ook wij een aantal maatregelen. Klik hier voor de huidige maatregelen die gesteld zijn door de overheid. Hieronder leest u welke maatregelen wij treffen om onze dienstverlening zo veilig mogelijk te houden.

Dienstverlening
Uiteraard proberen wij onze dienstverlening in deze bijzondere tijden zo goed mogelijk te houden. Omdat wij fysieke ontmoetingen willen beperken, kunt u ons op werkdagen altijd telefonisch bereiken vanaf 8.30 uur tot 14.30 uur. Ook kunt u ons een mail sturen via info@woongoedzvl.nl. Veel woonzaken kunt u ook 24 uur per dag regelen via MijnWoongoed.

Ontmoetingen beperken
Wij blijven nog altijd zorgvuldig omgaan met ontmoetingen en plannen deze ook niet meer in dan nodig. Lees hieronder wat dit betekent voor u als u ons toch wilt bezoeken of als medewerkers werkzaamheden bij u komen uitvoeren.

Kantoren gesloten
De publieksbalies in Axel en Oostburg zijn in principe gesloten. Alleen in urgente gevallen kunt u daar op advies van een medewerker terecht. In principe streven wij ernaar om zaken zoveel mogelijk telefonisch of per mail af te handelen. Bezoekt u één van onze kantoren draag dan een mondkapje en houd 1,5 meter afstand tot onze medewerkers. Wij vragen u ook alleen te komen en op de afgesproken tijd. Was bij binnenkomst uw handen met het desinfectiemiddel. Heeft u corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

Werkzaamheden in uw woning
Inspecties, mutaties en reparaties kunnen doorgang vinden, maar wel met in achtneming van de bekende regels zoals de 1,5 meter afstand. We vragen u ook om tijdens de werkzaamheden in een andere ruimte te verblijven. Heeft u corona gerelateerde gezondheidsklachten annuleer de afspraak dan tijdig.

Heeft u vragen?
Mail ons dan via info@woongoedzvl.nl of bel ons tussen 08:30-14:30 uur via 0115-636000.

Terug