Spring naar hoofd-inhoud

Aanleg glasvezelnetwerk voor sneller internet

Internet providers DELTA en KPN zijn dit jaar gestart met het uitrollen van het glasvezelnetwerk voor alle woningen in Zeeland. Op dit moment wordt in diverse woonplaatsen glasvezel aangelegd. Ook al onze huurwoningen worden de komende tijd van glasvezel voorzien. Voorafgaand aan de werkzaamheden ontvangt u zelf een brief van beide internet providers (DELTA en KPN) hierover. Woont u in een appartementencomplex dan loopt de informatievoorziening via Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. In dit geval ontvangt u een brief van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen wanneer de werkzaamheden plaatsvinden.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden per kern en per wijk aangepakt. Aangezien de kabels onder de grond liggen, is het openbreken van het trottoir, en een stuk bij de ingang van uw woning noodzakelijk om de kabels in de meterkast aan te leggen. Vervolgens sluiten ze het glasvezelnetwerk aan in uw meterkast.

Wat is glasvezel?
Glasvezel is een technologie waarmee je razendsnel kan internetten. De vraag naar meer en sneller internet blijft groeien. Met glasvezel kan in die groeiende behoefte worden voorzien. Omdat glasvezel oneindige hoeveelheden data aankan kunnen bijvoorbeeld gemakkelijker en sneller films worden gedownload, of informatie worden geĆ¼pload. Ook zal het online zijn met meerdere personen minder problemen geven dan dat dit nu soms het geval is. Glasvezel is de toekomst!

Klaar voor de toekomst
Woongoed Zeeuws-Vlaanderen vindt het belangrijk dat onze woningen voorzien worden van glasvezel. We rekenen dan ook op uw medewerking zodat ook uw woning klaar is voor de toekomst.

Meer informatie
Meer informatie over het uitrollen van het glasvezelnetwerk vindt u op de websites van Delta en KPN

Terug