Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Sint Jansteen, zorggeschikte appartementen

In samenwerking met ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, Tragel en de gemeente Hulst realiseren wij dertig zorggeschikte appartementen op het voormalige Rabobankterrein aan de Geslechtendijk. Hiervan zijn achttien appartementen, waarvan één bestemd voor een gezamenlijke woonkamer, voor cliënten van Tragel en twaalf appartementen voor Zorgsaam. Naar verwachting leveren we de nieuwbouw medio 2019 op. Rothuizen Architecten ontwikkelde de plannen voor de nieuwbouw en Aannemer H4A voert het werk uit.

De appartementen zullen voor een deel worden bewoond door cliënten van stichting Tragel. De andere woningen wijst Woongoed Zeeuws-Vlaanderen toe in overleg met ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen.

Stand van zaken

Maart 2019

De bouw van de appartementen aan de Rabolocatie vordert. De contouren zijn al goed zichtbaar. Binnen moet er nog veel werk gebeuren. De omgeving, dus de tuin, pakken we ook gelijk aan. We willen de appartementen pas verhuren als alles spik en span is.

Stand van zaken

Oktober 2018

De bouw aan het appartementencomplex verloopt voorspoedig. Inmiddels is de begane grond vloer gestort en ligt de verdiepingsvloer er ver in. Naar verwachting zal het complex medio 2019 worden opgeleverd.

Stand van zaken

Bouw zorggeschikte appartementen Sint Jansteen van start

Januari 2018

De bouw van de dertig zorggeschikte appartementen ging vrijdag 12 januari officieel van start met de onthulling van het bouwbord. 

Stand van zaken

December 2017

In Sint Jansteen is inmiddels het bestemmingsplan goedgekeurd. Daarnaast is de omgevingsvergunning aangevraagd. Voor de omwonenden organiseerden we op 23 november een informatieavond om de wijze van funderen en de aan- en afvoerroute van bouwverkeer te bespreken. De aannemer gaat ongeveer 190 funderingspalen boren. Dit betekent dat zij de fundering nagenoeg trillingvrij uitvoert. De start van de bouw is gepland in januari 2018.