Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Werkgroep: aan het werk

In de eerste nieuwsbrief heeft u gelezen dat wij een werkgroep wilden oprichten om u als bewoner optimaal bij het proces te betrekken. Onze oproep om u hiervoor aan te melden heeft geholpen. Uit de aanmeldingen maakten wij een selectie, zodat uit zoveel mogelijk straten een vertegenwoordiger deelneemt. De werkgroep is inmiddels opgericht en kwam op 19 mei voor het eerst bij elkaar.

Hieronder stelt de werkgroep zich aan u voor:

Veronique van Drongelen

“Ik heb veel interesse om mee te doen in de werkgroep. Ik ben getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. Ik wil een klankbord zijn en meedenken over verhuizen en dergelijke.”

Selma Hooiberg

“Ik werk momenteel in de Rode Leeuw in Zuidzande en bij park Welgelegen in Cadzand-Bad. Daarnaast startte ik onlangs als vrijwilligster in het Visserijmuseum in Breskens. Ik ben in mijn leven al vaak verhuisd en woonde zodoende in veel verschillende woningen. Ook heb ik ervaring in het opknappen van woningen. Ik neem deze ervaringen mee bij de herstructureringsplannen. “

Sebastian Hahn

“Ik woon nu bijna 5 jaar in de Evertsenlaan 6. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland maar ik ben ondertussen al erg verbonden aan de regio en Breskens. Mijn interesses liggen vooral op het gebied van milieu en duurzaamheid. Ik probeer dan ook voornamelijk op deze onderwerpen mijn inbreng te leveren. Ook vind ik het heel belangrijk dat de wijk in aanloop naar de herstructurering en tijdens de werkzaamheden een aangename plek blijft om te wonen.

Iedereen mag mij aanspreken om over de ontwikkelingen te praten. Dus, komt u mij tegen? Aarzel niet.”

Bep Goossen - Meulendijk

“Ik woon al ruim 50 jaar in dezelfde woning in de Evertsenlaan en ik vind het jammer dat de woningen worden gesloopt. Aan de andere kant vind ik het interessant om mee te denken over de nieuw te bouwen woningen in de wijk.“

Rob Traas

“Ik ben lid geworden van deze werkgroep omdat ik graag wil helpen bij het verbeteren van Breskens en ervoor wil zorgen dat de bewoners niets te kort wordt gedaan. Ik heb ervaring als secretaris van de Dorpsraad Breskens, Stichting Promotie Breskens. Ik ben lid van Stichting Bevordering toerisme Breskens en ben 4 jaar fractie-assistent geweest bij de gemeente Sluis. Ik hoop dat ik mijn expertise goed kan inzetten om dit project tot een goed einde te brengen.”