Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Alstublieft…

“Graag bied ik u namens Woongoed Zeeuws-Vlaanderen de eerste nieuwsbrief ‘Herstructurering Noordwesthoek Breskens’ aan. Tijdens de informatiebijeenkomst op dinsdag 25 november 2014 in de Samen Op Weg (SOW) Kerk liet u uw contactgegevens achter op het invulformulier, zodat wij u kunnen informeren over de voortgang van het project. Daar ben ik, als directeur-bestuurder, erg blij mee. Immers, daarmee geeft u aan dat u ontwikkelingen op de voet wilt blijven volgen. En dat maakt u een betrokken bewoner.

Het toont ook aan dat u in de gaten heeft dat ú het bent waarvoor we dit doen. Ook al wordt in de media soms een ander beeld geschetst, we doen alles in het belang van onze huidige en toekomstige huurders. Want die laten we, letterlijk en figuurlijk, niet in de kou staan. Dat vraagt om ingrijpende beslissingen. Zoals de sloop van uw woning, die niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Om investeringen in energiezuinige, comfortabele woningen, waarin huurders vooruit kunnen. Maar vooral vraagt dat om ondersteuning en begeleiding, van u als huurder. We hebben het hier immers wel over uw ‘thuis’, waarvan u afscheid moet gaan nemen. Dat is niet makkelijk, ondanks het feit dat veel huurders tijdens de informatiebijeenkomst begrip toonden voor het besluit om te gaan herstructureren.

We doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Door uw wensen en behoeften te inventariseren tijdens persoonlijke gesprekken, u te ondersteunen bij het verhuizen, u daar waar mogelijk financieel tegemoet te komen en u regelmatig te informeren via deze nieuwsbrief. Maar ook door u op te roepen om deel te nemen aan een werkgroep. Een werkgroep die alle bewoners vertegenwoordigt en daarmee fungeert als stem van de huurders. Geef u op en denk met ons mee, want zo bereiken we met elkaar het beste resultaat!”

Vriendelijke groet,

 

Ralph van Dijk

Directeur-bestuurder