Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Werkgroep: aan het werk

Beste bewoners,

Zoals u in deze nieuwsbrief kunt lezen, begint volgend jaar een spannende periode voor onze wijk. Dit betekent voor ons als werkgroep dat wij echt aan de slag kunnen om samen met Woongoed Zeeuws-Vlaanderen plannen te maken voor Breskens. In de afgelopen periode hebben wij niet veel kunnen doen. De plannen voor de woningen in Oostburg waren immers gereed en eind augustus 2016 zijn de woningen geplaatst. Op de Open Dag op 1 oktober 2016 heeft u een kijkje kunnen nemen in de woningen in Oostburg.  

Het idee van concept bouwen bevalt ons heel goed. Wij vinden het een groot voordeel dat de nieuwe woningen snel gereed zijn voor bewoning. Hier kijken wij als werkgroep heel positief tegenaan. Jammer dat weinig van onze opmerkingen en ideeën meegenomen konden worden in het uiteindelijke ontwerp voor de woningen in Oostburg. Wij hebben veel tijd geïnvesteerd in de ontwerpbesprekingen, samen met de architect en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Wij zien dit echter als een leermoment voor de nieuwbouw in Breskens.  

Wil je meewerken om van de nieuwe woningen een perfect thuis te maken? Dan ben je meer dan welkom om deel uit te maken van de bewonerswerkgroep. Stuur hiervoor een mailtje naar bewonerswerkgroepbreskens@gmail.com