Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

Over deze nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. De frequentie is afhankelijk van de hoeveelheid nieuws en de fase waarin het project zich bevindt.  

De nieuwsbrief gaat over het herstructureringsproject in de Noordwesthoek van Breskens. Dit project richt zich op de sloop van 127 verouderde woningen, die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. Hiervoor komen 112 energiezuinige woningen terug. De Sportlaan, Langeweg, Karel Doormanlaan en Prins Bernhardlaan omsluiten het plangebied. De sloop wordt in vijf fases uitgevoerd en we verwachten het project in 2022 af te ronden.  

Wij zijn benieuwd wat u van de nieuwsbrief vindt. Heeft u opmerkingen of idee├źn? Laat het ons weten via communicatie@woongoedzvl.nl. Voor het aan- of afmelden van de nieuwsbrief kunt u eveneens een mail sturen naar bovengenoemd e-mailadres.  

De nieuwsbrief over het herstructureringsproject in de Noordwesthoek van Breskens is in principe een digitale nieuwsbrief. U ontvangt deze per post omdat u (nog) geen mailadres heeft doorgegeven. Heeft u wel een mailadres? Dan vragen wij u deze door te geven aan Pol van de Vijver (kijk voor contactgegevens elders in deze nieuwsbrief).