Spring naar hoofd-inhoud
Naamloos document

De Zeeuwse Huiskamer

De Zeeuwse Huiskamer kijkt naar de toekomst van de Noordwesthoek in Breskens. Wat is er nodig voor mensen die hier langer zelfstandig moeten wonen? We testen aan de Crijnssenlaan zestien producten uit om daar achter te komen. Maar minstens zo belangrijk zijn de verhalen van de wijk. We willen met u het gesprek aangaan om erachter te komen wat er leeft in Breskens. Met de informatie die we verzamelen, helpen we de gemeente en woningcorporatie bij het maken van plannen en beslissingen.  

We willen zoveel mogelijk mensen spreken. Zo krijgen we een goede indruk van de wijk en van wat daar nodig is. Alle gesprekken zijn natuurlijk anoniem. We gaan zorgvuldig om met alles wat u ons vertelt. Zelf zullen we ook met veel mensen een praatje maken. Misschien komt u ons wel spontaan tegen. Wilt u meepraten, wandel dan vooral even binnen bij onze huiskamer aan de Crijnssenlaan 16. Wilt u liever bij u thuis afspreken? Dat kan ook. U kunt een afspraak maken via 06-53797617 of danielle@solidarityuniversity.org.  

De Zeeuwse Huiskamer is een initiatief van Economische Impuls Zeeland. Meer weten over de Zeeuwse Huiskamer? Kijk op www.dezeeuwsehuiskamer.nl. De Zeeuwse Huiskamer werkt in Breskens in opdracht van de gemeente Sluis. Samenwerkingspartner is Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.